Idrætsstjerner 2019 – En stor begivenhed for sporten i Hørsholm

#

Af Peter Brandi – Fællesbillede – Foto: Henrik Hansen©

På denne store aften var der stort fremmøde af sportsudøvere, trænere, forældre, politikere og andre der nyder en spændende aften, der også bød på a Capella sang fra Musikskolen.

Karsten Aabrink – Foto: Peter Brandi©

Aftenens konferencier var, ganske som sædvane, Karsten Aabrink der er næstformand i Team Hørsholm, bød velkommen og overlod ordet til Borgmester Morten Slotved (C), der stod for at præsentere hovedparten af diplommodtagerne.

Morten Slotved bød også velkommen med blandt andre disse ord.

”Hvor er det dejligt at se alle jer idrætsudøvere og jeres familier til dette traditionsrige arrangement! I år fejrer vi jer i nye rammer her i Kulturhus Trommen, men som altid bliver I hædret fordi I i det forgangne år har vundet medaljer på højt plan eller har ydet andre helt særlige bedrifter i jeres sportsgrene.

Karsten Aabrink og Morten Slotved – Foto: Peter Brandi©

Jeg må indrømme, at jeg har glædet mig utroligt meget til at stå her sammen med alle jer Idrætsstjerner! I bringer virkelig glans over sådan en helt almindelig torsdag aften.

Uden at overdrive kan jeg vist roligt sige, at der i den grad er noget helt ekstraordinært over jeres idrætspræstationer. Jeres bedrifter vidner om hård træning, stort engagement og ikke mindst en fantastisk passion for jeres sportsgrene.

I er rollemodeller i jeres foreninger og klubber, og alle omkring jer har god grund til at være stolte over jer. Og bag jer står blandt andet jeres trænere og instruktører – I skal også have stor tak for jeres indsats og engagement ude i klubberne.

Hørsholm Kommune har en vision – nemlig, at Hørsholm vil begejstre ved at være fælles om det gode liv. Og jeres præstationer begejstrer helt bestemt alle omkring jer. I er med til at skabe fælles oplevelser for os borgere ved at sætte Hørsholm på det sportslige landkort, og I gør mig til en meget stolt borgmester.

Vi skal hædre alle jer Idrætsstjerner, der er til stede i aften.

Og mange tak til Team Kultur og Idræt i Hørsholm Kommune for koordinering og planlægning af denne traditionsrige aften.

Og selvfølgelig også en meget stor tak til dig Karsten Aabrink, for at du igen i år har lyst til at være vores konferencier og styre os igennem aftenen. Karsten er næstformand i Team Hørsholms bestyrelse og lægger sammen med Henrik Grønfeldt-Sørensen, der også er med i bestyrelsens forretningsudvalg, et kæmpe stykke frivilligt arbejde i Team Hørsholm.

Så gik det slag i slag med hædring af de 229 Idrætsstjerner, du kan se hele oversigten nederst i artiklen, ligesom du kan finde flere billeder fra aftenen.

Muksikskolens a Capella kor underholdt – Foto: Peter Brandi©

Vi fik en pause i uddelingen, i den underholdt Musikskolen a Capella sange.

Så var det tid til uddeling af lederprisen, den blev uddelt af formanden for Sport- Fritid- og Kulturudvalget Nadja Hageskov (C), der bland andet sagde:

Det er noget helt særligt at kunne stå her i dag og være med til at hylde de ekstraordinære resultater, som vi har hørt om indtil videre.

I år har vi har sat rekord ved at have modtaget flest indstillinger nogensinde. Dette fortæller i sig selv, at vi i Hørsholm har et stærkt engageret foreningsliv – under konstant udvikling, og hvor der er nogle særlige individer og ildsjæle, som gør en stor forskel i vores lokalsamfund.

Nadja Hageskov sammen med de ledere der var med til selve uddelingen – Foto: Peter Brandi©

Vi har i år modtaget hele 7 indstillinger, og jeg vil gerne bede kandidaterne til årets lederpris 2019 om at komme herop på scenen. Jeg vil gerne se:

Susanne Bjerre – HUI Fodbold

John Jensen – Hørsholm Folkedanserforening

Marjo Jontunen Nielsen – Hørsholm Kunstskøjteløber Forening

Helle Demuth – Hørsholm 79’ers Basketball

Hans A. Olsen – Hørsholm Senioridræt

Peter Pico Geerdsen – HUI Fodbold

Camilla Rønne Wright – Hørsholm Karateklub

Hans A. Olsen Hørsholm Senior Idræt får her sin hyldest og blomst af formanden for SFKU Nadja Hageskov(C) -Foto: Peter Brandi©

Desværre havde ikke alle kandidaterne haft mulighed for at komme på aftenen, og da Hans A. Olsen ikke blev kaldt op sammen med de andre, var der kun 3 af kandidaterne på scenen. Hans A. Olsen kom dog på senen lidt senere, hvor han fik sin velfortjente hyldest.(red.)

Hørsholm Kommunes Lederpris er blevet uddelt siden 1968, og kriterierne for Lederprisen 2019 retter sig mod frivillige ledere og instruktører i foreningsarbejdet, der arbejder non-profit, og som er indstillet af deres egen forening og bestyrelse.

De indstillede kandidater fortjener alle ros for deres engagement, deres motivation og for deres lidenskab for idrætten og deres forening. Uden jer ville vores lokale idrætsstjerner ikke opnå de flotte resultater, vi hører om i dag. Egentlig fortjener I alle en pris for jeres indsats.

Det, der for mig, karakteriserer en stærk og moderne leder er en person som kan skabe resultater gennem andre mennesker og som samtidigt har en forståelse for den omsorg og træning, der skal til for at det hele menneske kan præstere og udvikle sig.

Sport- Fritid- og Kulturudvalget har på baggrund af indstillingerne drøftet hvem der skal have årets lederpris. Vi har valgt en kandidat som vi mener, er en nøgle-aktør og som er svær at erstatte for sin klub.

Helle Demuth Hørsholm 79ére (tv.) modtager lederprisen fra Nadja Hageskov formand for SFKU (C) – Foto: Henrik Hansen©

Den leder der i år modtager lederprisen, karakteriseres som én der varetager mange, hvis ikke alle gøremål i sin forening, hvilket gennem årene har gjort lederen til et uvurderligt fundament – én alle kender og regner med. Lederen er altid velinformeret, opsøgende og hurtig til at dele sin viden.

Vores leder påtager sig mange store opgaver og vigtige roller, der fortjener at blive nævnt’ – men det er lederens måde at løse alle de daglige udfordringer der gør pågældende helt unik. Altid konstruktiv, løsningsorienteret, glad og særdeles behagelig.

Derfor vil jeg gerne have lov til at hylde Helle Demuth – Hørsholm 79’ers Basketball som modtager af årets lederpris 2019! (Gaver overdrages) Som gave får du, Helle, et personligt brunch-gavekort til

Rungstedgaard som uddeles af Susanne Simonsen – medlem af Team Hørsholms bestyrelse og ansvarlig for salg og marketing på Rungstedgaard, samt en personlig gave fra Hørsholm Kommune. Sidst men slet ikke mindst, får din forening denne check på 10.000 kr. fra Hørsholm Kommune.

Tillykke med det!

Så var det tid at få hædret endnu flere Idrætsstjerne, inden vi kom til den store nyskabelse på denne festaften, nemlig overrækkelsen af prisen som årets Sportsnavn. (læs mere om prisen her.)

Formanden for priskomiteen Mike Steen Hansen (tv.) – Foto: Peter Brandi©

Formand for priskomiteen er mangeårigt medlem af Team Hørsholm advokat Mike Steen Hansen fra Mortang Advokater, fortalte om den nye pris.

Der var indstillet 3 kandidater til prisen;

Anne Normann, fra Rungsted Golfklub

Niclas Nørgaard Møller, Kokkedal Golfklub

Nicolaj Rosenthal, Rungsted Seier Capital

Fra venstre, Niclas Nørgaard Møller, Kokkedal Golfklub, Nicolaj Rosenthal, Rungsted Seier Capital og Anne Normann, Rungsted Golfklub – Foto: Peter Brandi.©

Kriterier for udvælgelsen:

Idrætsudøveren skal i det relevante år have bopæl i Hørsholm Kommune eller være tilknyttet en idrætsklub i kommunen

Kun personer og ikke hold kan kåres

Global/national konkurrence: Hvor udbredt er sportsgrenen og disciplinen, og hvor mange af de store idrætsnationer satser på den?

Konkurrencen på dagen: Et europamesterskab er typisk sværere at vinde end et danmarksmesterskab. En konkurrence med deltagelse af resten af eliten er også sværere at vinde end en med mange afbud og skader

Forløbet: Mange års målrettet arbejde frem mod en sejr taler for, at præstationen er mere fokuseret og mindre tilfældig end den pludselige sejr, som ingen havde regnet med

Folkelighed: Udbredelsen af sporten i Danmark skaber større interesse og dermed et større pres. Samtidig er den interne, danske konkurrence hårdere

Nicolaj Rosentahl løfter trofæet som Årets Sportsnavn 2019 -Foto: Henrik Hansen©

Med udgangspunkt i kriterierne blev det den 29-årige ishockeyspiller Nicolaj Rosenthal der som den første nogen sinde har fået prisen som Årets Sportsnavn, og fik bronzestatuetten ’Forskeren’ af Kristian von Hornsleth, til en værdi af 20.000 kr.

Per Holten Møller, tidligere professionel ishockeyspiller og landstræner motiverede valget af Nicolaj Rosenthal som Årets Sportsnavn følger:

”En klog mand i Hørsholm sagde for nogle år siden: HØRSHOLM VI VIL BEGEJSTRE – det har I været med til i 2019 takket være jeres fine sportsresultater i Danmark og udlandet. Tak for det.

Denne idrætsperson her har været med til at begejstre mange mennesker i Nordsjælland og også i Danmark. Hans ukuelige fighteregenskaber gjorde, at han sidste år nåede et højdepunkt i sin mangeårige karriere.

Nikolaj Rosenthal er en ishockeyspiller ud over det sædvanlige, og i 2019 har Nikolaj cementeret sin status.

Nikolaj arbejder fokuseret og dedikeret med sin sport og hans talent rækker langt.

Nikolaj har en imponerende statistik bag sig med hele 431 kampe og 173 mål på højeste niveau i Danmark.

Det er takket være Nikolajs uomtvistelige talent og målnæse, at Rungsted Seier Capital vandt både grundspillet, pokalmesterskabet og danmarksmesterskabet i 2019.

Nikolaj var ganske enkelt essentiel for holdets succes, og han blev da også både topscorer i Metalligaens grundspil og topscorer i Play-off hen mod det danske mesterskab. En position/titel som normalt går til dygtige udenlandske spillere i Danmark.

Og som kronen på værket blev Nikolaj også udnævnt til Årets Spiller i Metal Ligaen – en ære som ikke er tilfaldet Rungsted de sidste 13 år.

Yderligere blev Nikolaj også udtaget til brutto-truppen til det danske senior-ishockeylandshold i A-gruppen med deltagelse af mange professionelle spillere fra blandt andet NHL, Svensk eliteserie og KHL i Rusland.”

Det er forbavsende, at en så forholdsvis lille kommune som Hørsholm, kan fostre så mange idrætsstjerner, men ikke desto mindre var der stadig flere der skulle hædres.

Da det var gjort, blev der stillet op til det store fællesfoto. Der skulle en del instruktion til, før det var til fotograf Henrik Hansens tilfredshed. Men det blev taget, og derved sluttede en festlig aften.

Se listen over prismodtagere her og flere billeder efter listen.

Hørsholm Softball Klub

Sebastian Gill                                                           

DM guld i u15 rækken, DM guld i u19 rækken, Spillede VM-kval for u18 landsholdet i Israel

William Schaufuss-Johannesen  

DM guld i u15 rækken, DM guld i u19 rækken, Spillede VM-kval for u18 landsholdet i Israel

Daniel Hjort Jørgensen                                        

DM guld i u15 rækken

Valdemar Villemoes                                              

DM guld i u15 rækken

Alex Høiberg                                                            

DM guld i u15 rækken

Oliver Neertoft                                                       

DM guld i u15 rækken

Simon Falk                                                                

DM guld i u15 rækken

Marius Von Staffeldt                                            

DM guld i u15 rækken

Thomas Steffensen                                               

DM guld i u15 rækken

Isabel Lindtner                                                        

DM guld i u15 rækken, DM guld i u19 rækken, DM guld i senior dame rækken, Spillede Baltic Cup for u19 landsholdet i Sverige

Anders Najm                                                            

DM guld i u19 rækken, DM guld i senior herre rækken

Oscar Andersen                                                  

DM guld i u19 rækken, DM guld i senior herre rækken

Anton Larsen                                                           

DM guld i u19 rækken, DM guld i senior herre rækken

Lucas Mukherjee                                                   

DM guld i u19 rækken, DM guld i senior herre rækken

Nathalie Christensen                                           

DM Guld i u19 rækken, DM Guld i senior dame rækken

Line Bagger                                                               

DM Guld i u19 rækken, DM Guld i senior dame rækken

Mie Jensen                                                               

DM Guld i u19 rækken

Birgitte Krag 

 DM Guld i senior dame rækken, Bronce ved Europa Cup i Bulgarien

Line Dideriksen                                                       

DM Guld i senior dame rækken, Bronce ved Europa Cup i Bulgarien

Katrine Pedersen                                                   

DM Guld i senior dame rækken, Bronce ved Europa Cup i Bulgarien

Mette Nissen                                                           

DM Guld i senior dame rækken, Bronce ved Europa Cup i Bulgarien

Mathilde Thorsen                                                  

DM Guld i senior dame rækken, Bronce ved Europa Cup i Bulgarien           

Nana Rasmussen                                                   

DM Guld i senior dame rækken, Bronce ved Europa Cup i Bulgarien

Carina Vaisgaard                                                     

DM Guld i senior dame rækken, Bronce ved Europa Cup i Bulgarien

Betina Lorentzen                                                   

DM Guld i senior dame rækken, Bronce ved Europa Cup i Bulgarien

Pernille Mayland                                                    

DM Guld i senior dame rækken, Bronce ved Europa Cup i Bulgarien

Line Dollerup                                                           

DM Guld i senior dame rækken, Bronce ved Europa Cup i Bulgarien

Julie Monberg                                                         

DM Guld i senior dame rækken, Bronce ved Europa Cup i Bulgarien

Mette Wilken                                                          

DM Guld i senior dame rækken, Bronce ved Europa Cup i Bulgarien

Frode Lindtner                                                        

DM guld i senior herre rækken

Adex Gomez                                                            

DM guld i senior herre rækken

Pavel Masek                                                             

DM guld i senior herre rækken

Jannik Bjerrum                                                        

DM guld i senior herre rækken

Martin Jørgensen                                                  

DM guld i senior herre rækken

Martin Schwartz                                                     

DM guld i senior herre rækken

Frederik Brask Terkelsen                                   

DM guld i senior herre rækken

Valdemar Brask Terkelsen                                  

DM guld i senior herre rækken

Anders Bendix Svane                                            

DM guld i senior herre rækken

Jens Jakobsen                                                         

DM guld i senior herre rækken

Christian Philip Jørgensen                                  

DM guld i Super Senior rækken

Jens Terkelsen                                                         

DM guld i Super Senior rækken

Rune Clasen                                                             

DM guld i Super Senior rækken

David Fuhrman                                                       

DM guld i Super Senior rækken

Marlene Harms Larsen                                         

DM guld i Super Senior rækken

Martin Holmberg                                                   

Sølv ved den europæiske Masters Cup i Spanien

Hørsholm Kunstskøjteløber Forening

Jacqueline Weisberg Klein                                  

Jacqueline har vundet Guld ved de netop afholdte Danmarksmesterskaber i Solodans Basic Novice

Alexander Emil Bruus-Jensen                            

Alexander har vundet Sølv ved de netop afholdte Danmarksmesterskaber i Solodans Basic Novice.

Emma Jean Bruus-Jensen                                   

Emma har vundet Bronze ved de netop afholdte Danmarksmesterskaber i Solodans Intermediate Novice.

Fie Egan Magnussen                                             

Fie har vundet Guld ved de netop afholdte Danmarksmesterskaber i Sololøb Debs M

Lucca Borgen Torp Madsen                               

Lucca har vundet Sølv ved de netop afholdte Danmarksmesterskaber i Sololøb Cubs M

Selma Agnete Willemoe Wang                         

Selma har vundet Sølv ved de netop afholdte Danmarksmesterskaber i Sololøb Cubs M

Hørsholm Karate Klub

Oscar Friis                                                                  

Oscar har virkelig gjort det helt fantastisk som repræsentant for Hørsholm karateklub og for kommunen med hele tre flotte medaljer i 2019:3. Plads JKS VM senior -75 kg3. Plads wkf DM ung senior -75 kg2. Plads shobubippon DM senior 18-29 år

Rune Zimsen                                                            

Rune vandt i 2019 en flot 2. Plads i shobu ippon DM for kategorien 30-39 år

Jan Jensen                                                                

Jan Jensen brillierede til Danmarksmesterskabet i Karate med en 1. Plads i shobubippon i kategorien 50+ år

Malene Krause                                                        

Malene Krause som ikke blot gjorde sig fortjent til sort bælte i 2019, fik også en flot 2. Plads i shobu ippon til DM i kategorien kvinder +50

Rune Zeitzen                                                            

Rune Zeitzen har vundet en flot 3. Plads i kategorien senior 18-29 til VM

Hørsholm Svømmeforening

Asger Væver Hartvig                                             

Asger har haft et forrygende 2019 med flotte resultater – både på nationalt såvel som på nordisk plan: 4. oktober 2019 – Østdanske mesterskaber på kortbane – guld i 100 bryst, sølv i 50 bryst og bronze i 100 medley31. oktober 2019 – DM på kortbane – guld i 50 bryst og 100 bryst30. november 2019 – Nordiske Mesterskaber på kortbane – guld og nordisk mester i 100 bryst. 1. december 2019 guld i holdkap 4×100 medley – endda med dansk junior rekord i 4×100 medley.

Marina Nissen Jakobsen                                     

Marina har deltaget i mange nationale mesterskaber og har svømmet sig til mange flotte personlige rekorder. Den 11. juli 2019 til DM på langbane fik Marina en sølv medalje i 50 fri i ungsenior kategori

Udvalgte svømmere fra 1. holdet i Hørsholm Svømmeforening:

Svømmere er: Martha Vitus Tversted, Marina Nissen Jakobsen, Kaya Vennick Haugbølle, Cecilie Salskov Jensen, Alba Vendelboe-Schack, Caroline Salskov Jensen, Anne Føyen, Martha Hjuler Britze, Elena Westmark Holm, Alexander Tullberg, Sebastian Hviid Larsen, Malte Egholm, Brøns, Sebastian Tullberg, Martin Vennick Haugbølle, Rasmus Steenberg, Asger Væver Hartvig, Jakob Bjerre Eriksen, Magnus Bækgaard Andersen og sidste men ikke mindst landsholdsvømmer Mathias Rysgaard

Udvalgte svømmere fra 1. holdet i Hørsholm Svømmeforening har svømmet sig til en bemærkelsesværdig præstation ved at svømme sig til en guldmedalje i 3. division i weekenden den 14.-15. december. En kneben sejr over Hvidovre, som blev slået på målstregen med 300 Fina points. Hermed kvalificeret til 2. division fra næste sæson.

RIK

Viktor Bergqvist                                      

Viktor Bergqvist har i sæsonen 2018-2019 deltaget på det danske Junior 16 landshold.

Laurits Schultze                                       

Laurits Schultze har i sæsonen 2018-2019 deltaget på det danske Junior 17 landshold.

Carl Almlund                                           

Carl Almlund har i sæsonen 2018-2019 deltaget på de danske Junior 17 og 18 landshold.

Rungsted Seier Capital

Hele holdet                                                              

Pokalmestre og danmarksmestre

Hørsholm Badminton Klub

Gitte Kruse                                                               

Efter et VM i Polen, hvor der var mere end 1500 deltagere på tværs af mange kategorier, kan Gitte Kruse kigge tilbage på endnu en flot skalp. Gitte præsterede nemlig at sikre sig en Bronzemedalje blandt 64 par i Damedouble i aldersgruppen 50+. Bronzemedaljen til VM er fuld fortjent og Gitte har endnu engang formået at gøre Hørsholm Badminton Klub umådeligt stolte.

Hørsholm Badminton Klubs U13A drengehold formåede først at opnå Guld ved Sjællandsmesterskabet og kvalificerede sig herved til Danmarksmesterskabet, hvor det lykkedes dem at få Bronze. For første gang i mange år har ungdomsafdelingen i Hørsholm Badminton Klub haft et særdeles talentfuldt hold af egne spillere med til de helt afgørende kampe. Det var få points, som gjorde forskellen i semifinalen til DM. Så det er uden tvivl en bedrift Hørsholm Badminton Klub er meget stolte af.

Edward Nielsen                                                      

Noah Jørding                                                            

Samuel Frandsen                                                   

Christian Johannesen                                         

Sebastian Søbjerg Lynfort                                   

Hørsholm Rungsted Tennisklub

Christian Grønfeldt Sørensen                           

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U12. Vinder Sølv i drengedouble U12 ved Danmarksmesterskaberne for juniorer udendørs

Sebastian Lund                                                        

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U12

Christoffer Ditlev Hassel                                      

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U12

August Bjerregaard Schrøder                            

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U12

Vilma Krebs Hyllested                                          

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U14 piger
Vinder sølv i damedouble ved Danmarksmesterskaberne for seniorer udendørs. Vinder sølv i mixdouble U14 ved Danmarksmesterskaberne for juniorer udendørs. Vinder bronze i U14 pigesingle ved Danmarksmesterskaberne for juniorer indendørs. Vinder sølv i U14 pigedouble ved Danmarksmesterskaberne for juniorer indendørs

Mille Johanna Mørk                                              

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U14 piger

Anna Lindelof Schmidt                                         

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U14 piger

Anna Ellen Christiansen                                       

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U14 piger

Sarah Suljadzic                                                        

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U14 piger

Ida Hasselbalch                                                       

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U18 piger
Vinder bronze i damedouble ved Senior Danmarksmesterskaberne udendørs. Vinder bronze U18 pigesingle ved Danmarksmesterskaberne for juniorer udendørs. Vinder guld u18 mixdouble ved Danmarksmesterskaberne for juniorer udendørs. Vinder bronze U18 pigesingle ved Danmarksmesterskaberne for juniorer indendørs. Vinder guld U18 pigedouble ved Danmarksmesterskaberne for juniorer indendørs

Olivia Parsholt Beck                                               

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U18 piger

Sofia Læssøe Højer                                                

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U18 piger

Cecilie Lyttik                                                             

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U18 piger

Johanne Christine Svendsen                             

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U18 piger. Vinder guld i U16 pigesingle ved Danmarksmesterskaberne for juniorer indendørs.
Vinder guld i U16 pigedouble ved Danmarksmesterskaberne for juniorer indendørs. Vinder guld i U16 pigesingle ved Danmarksmesterskaberne for juniorer udendørs. Vinder guld i U16 pigedouble ved Danmarksmesterskaberne for juniorer udendørs. Vinder sølv i damesingle ved Danmarksmesterskaberne for seniorer udendørs

Jesper Andi Jørgensen                                         

Vinder bronze i herresingle ved Danmarksmesterskaberne for seniorer udendørs

Mathilde Tranberg                                                 

Vinder bronze i damedouble ved Danmarksmesterskaberne for seniorer udendørs

Christopher Garde                                                 

Vinder guld i U14 drengesingle ved Danmarksmesterskaberne for juniorer udendørs. Vinder guld i U14 drengedouble ved Danmarksmesterskaberne for juniorer udendørs. Vinder guld i U14 drengesingle ved Danmarksmesterskaberne for juniorer indendørs

Balthazar Huss                                                         

Vinder Bronze Danmarksmesterskaber for hold udendørs U12. Vinder bronze i U12 drengesingle ved Danmarksmesterskaberne for juniorer indendørs 

Anders Bjørn Møller                                              

Vinder bronze i U14 drengedouble ved Danmarksmesterskaberne for juniorer indendørs

Rasmus Egehus                                                       

Vinder bronze i U16 drengesingle ved Danmarksmesterskaberne for juniorer indendørs. Vinder bronze i U16 drengedouble ved Danmarksmesterskaberne for juniorer udendørs

Lis Ramberg Beyer                                                 

Vinder guld i mixdouble 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner indendørs

Elsebeth Schønau                                                  

Vinder sølv i damesingle 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs. Vinder bronze i mixdouble 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs. Vinder sølv i damesingle 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner indendørs. Vinder bronze for hold 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs

Michael Bernhoft                                                   

Vinder bronze for hold 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs

Troels Gunnergaard                                              

Vinder bronze for hold 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs

Mogens Drehn                                                        

Vinder bronze for hold 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs. Vinder sølv i mixdouble 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs. Vinder sølv i herredouble 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs desuden udtaget til Verdensmesterskaberne for veteraner i Kroatien

Helene Beck-Bang                                                 

Vinder sølv i damedouble 50+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs

Karen Kristiansen                                                   

Vinder bronze i damesingle 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs. Vinder bronze for hold 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs

Anne-Mette Sørensen                                         

Vinder bronze for hold 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs. Vinder guld i damedouble 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner indendørs

Susanne van Deurs                                                

Vinder guld i damedouble 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs

Claus Sørensen                                                       

Vinder bronze for hold 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs

Christian Dyrberg                                                   

Vinder bronze for hold 70+ ved Danmarksmesterskaberne for veteraner udendørs

Hillerød judo klub

Lærke Marie Olsen                                                

Lærke har, i sit første år som senior, vundet en bronzemedalje i European open i Prag og placeret sig på en femte plads ved Gran Prix’et i Hoh Hot i Kina. Samtidigt har Lærke stabilt samlet point på World Ranking List der anvendes til kvalifikationen mod OL 2020 i Tokyo

Kokkedal Golfklub

Emil Gruhn                                                               

Emil deltog på Kokkedal Golfklubs mesterhold der i 2019 vandt DM Guld for Herrer i eliterækken / Santander Divisionen. Emil deltog desuden på det udvalgte hold der repræsenterede Kokkedal til EM for hold i Frankrig, hvor holdet opnåede en flot 5 plads

Simon Burkrinsky                                                   

Simon deltog på Kokkedal Golfklubs mesterhold der i 2019 vandt DM Guld for Herrer i eliterækken / Santander Divisionen. Simon deltog desuden på det udvalgte hold der repræsenterede Kokkedal til EM for hold i Frankrig, hvor holdet opnåede en flot 5 plads

Kasper Hooge                                                         

Kasper deltog på Kokkedal Golfklubs mesterhold der i 2019 vandt DM Guld for Herrer i eliterækken / Santander Divisionen. Kasper deltog desuden på det udvalgte hold der repræsenterede Kokkedal til EM for hold i Frankrig, hvor holdet opnåede en flot 5 plads

Niklas Møller                                                            

Niklas deltog på Kokkedal Golfklubs mesterhold der i 2019 vandt DM Guld for Herrer i eliterækken / Santander Divisionen. Niklas var blandt andet med til at vinde et nervepirrende omspil i semifinalen. Desuden har Niklas på imponerende vis vundet Nordic League for professionelle og fortsætter i 2020 på Challenge Touren (niveauet under Europa Touren)

Simon Gundorph                                                   

Simon deltog på Kokkedal Golfklubs mesterhold der i 2019 vandt DM Guld for Herrer i eliterækken / Santander Divisionen. Simon præsterede en lang række imponerende sejre undervejs og var hermed væsentlig bidragsyder til holdets succes

Jesper Lerchedal                                                     

Jesper deltog på Kokkedal Golfklubs mesterhold der i 2019 vandt DM Guld for Herrer i eliterækken / Santander Divisionen. Jesper ydede en solid præstation og deltog i samtlige matcher. Han figthersprit og vindergejst smittede af på hele holdet

Andreas Lunding                                                     

Andreas deltog på Kokkedal Golfklubs mesterhold der i 2019 vandt DM Guld for Herrer i eliterækken / Santander Divisionen. Andreas leverede en række imponerede sejre og deltog i samtlige matcher. Som Andreas sagde halvejs i en af de tætte matcher: Jeg vinder – for jeg spiller fandema godt”. Andreas har ydermere udmærket sig ved at vinde Willis/Ecco Touren for professionelle der blev afholdt i august med deltagelse af professionelle fra hele Norden.”

Markus Swane                                                        

Markus deltog på Kokkedal Golfklubs mesterhold der i 2019 vandt DM Guld for Herrer i eliterækken / Santander Divisionen. Markus ydede en stærk støtte til holdet også de gange hvor han var reserve

Christina Thouber                                                  

Christina har i sit debutår som landsholdsspiller for golf juniorer skabt en række bemærkelsesværdige resultater. En bronzemedalje ved DM for juniorer og en række andre flotte resultater både på landsholdet, klubholdet og individuelt i elitematcher

De sejrsvante Veterangolfere fra Kokkedal Golfklub, der vandt guld i 2018 havde sat næsen op efter det ædleste metal igen i 2019. Men et par missede put i en dramatisk semifinale mod Århus, betød at holdet blev sat til at kæmpe om bronzen. I en særdeles tæt match trak de rutinerede veterangolfere det længste strå imod Odense og snuppede en flot bronzemedajle. Holdet bestod i år af en ellers nærmest uovervindelig konstellation bestående af:

Stig Petersen                                                           
Sverker Ölmestig                                                    
Per Hagstrøm                                                           
Kristian Paaschburg                                              
Helge Flou-Jensen                                                
Hanne Flou-Jensen                                               
Annette Cortsen                                                    
Erik Weber-Olesen                                                

KDY

Jens-Christian Dehn-Toftehøj                           

Jens-Christian Dehn-Toftehøj (JC) er en del af det Danske Ungdoms-sejlerlandshold. 2019 har været JC’s bedste sæson hidtil med en flot 14. plads til 29er VM. Foruden denne flotte placering har JC noteret sig for følgende medaljer:
– Ungdoms DM Guld
– DM Guld

Rebekka og William Johannesen                     

Søskende parret Rebekka og William Johannesen er aktive sejlere på den danske Ungdoms-sejlerlandshold. De har i 2019 sejlet både 29er jollen og Nacra 15 jollen. Nacra 15 har været deres primær jolletype og det lykkedes dem at kvalificere sig til World Sailings Ungdoms VM for 2. år i træk. Her sejlede de sig til en flot 7. plads som er en flot forbedring fra deltagelsen i 2018

Malthe Ebdrup og Peter Joos                            

Malthe Ebdrup og Peter Joos sejler 29er i KDY’s talentcenter i Rungsted. I sommeren 2019 sejlede de sig ind på det danske Ungdoms-sejlerlandshold efter de vandt den danske udtagelse til World Sailings Ungdoms VM hvor der kun deltager en besætning pr land pr bådtype. Til Ungdoms VM placerede de sig på en flot 11. plads

Victor Ladefoged og Mads Poder                     

Victor Ladefoged og Mads Poder har igen i 2019 været en del af det danske Ungdoms-sejlerlandshold i 29er klassen. I 2019 har de sejlet sig til følgende medaljer:
– Ungdoms DM Bronze
– DM Sølv

August Bredtoft                                                      

August Bredtoft kvalificerede sig i foråret 2019 til en plads på det danske Optimist Landshold og sejlede sig til en plads i EM-truppen. Til EM endte han som 3. bedste danske sejler og med en flot 45. plads ud af 172 deltagere kan han godt være tilfreds med resultatet

Mads-Emil Lübeck og Nikolai Hoffmann Buhl                                         

Mads-Emil og Nikolai har i 2019 været på det danske Sejlerlandshold. De vandt i foråret retten til at repræsentere Danmark ved årets for-OL i Japan i 49er. I 2019 har de sejlet sig til Guld medaljer ved årets DM i 49er.

Jonas Warrer og Jakob Precht                           

Jonas og Nikolai har i 2019 været på det danske sejlerlandshold. Til VM i New Zealand sejlede de sig til en flot 9. plads og er dermed den førende besætning i udtagelsen til OL 2020

Daniel Nyborg og Sebastian Wright Olsen    

Daniel og Sebastian er på det danske Udviklingslandshold. I 2019 sejlede de sig til Bronze ved DM i 49er. Besætningen går efter at deltage til OL i 2024

Michala Høeg Norsell                                           

Michala er på den danske Udviklingslandshold og sejler Laser Radial. Til Ungdoms DM sejlede Michala sig til en flot sølvmedalje

Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck      

Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck er et af Danmarks bedste kort til en Olympisk medalje i 2020 og har status som Landsholdssejlere i Dansk Sejlunion. I 2019 vandt de den første af 2 udtagelser, da de tog Sølv til VM i New Zealand. 2. og afgørende udtagelse afholdes i midten af februar 2020 under VM i Australien. I 2019 har Lin og CP sejlet sig til følgende medaljer foruden en række topplaceringer til World Cup stævner:
– EM Bronze
– VM Sølv

Rungsted Golf klub

Anne Normann                                                       

Anne er rykket helt op i toppen af den danske golfverden og er også ved at placere sig solidt i den internationale golfverden. Anne har i 2019 opnået meget flotte resultater, bl.a. var Anne holdkaptajn for det danske juniorpige landshold, der blev Europamestre i Spanien. Det er første gang, at Danmark har vundet Europamesterskabet. Individuelt blev Anne #2 i turneringen. Anne blev nummer 4 ved VM for hold i Canada, individuelt blev hun #11. Derudover deltog Anne på Junior Solheim Cup i Skotland, hvor de 12 bedste europæiske og amerikanske piger spiller mod hinanden. Europa tabte 13-11. Individuelt fik Anne 2 sejre og 1 nederlag. Øvrige resultater er:· Number 37 ved EM for kvinder i England· Nummer 2 ved Annika Invitational i Sverige. ·Nummer 2 ved DM i slagspil for kvinder i Københavns Golfklub· Nummer 4 ved Danish International Ladies Amateur Championship i Silkeborg. Herudover er Anne blevet udtaget til at spille på det danske kvindelandshold fra 2020, hvor hun også starter på College i Houston, USA efter sommerferien, når hun er blevet student

Allerød karate dojo

Josefine Wielje Wimmer Berthelsen              

Josefine har både vundet medalje til danmarksmesterskaberne, SKIF-verdensmesterskabet og deltager på landsholdet

Sigma Swim Allerød

Julie Stampe                                                             

Guld, og vinder af konkurrencen Danmarks mesterskabet for hold i december 2019. Guld, og vinder som Danmarks bedste junior hold, ved de danske langbane mesterskaber i juli 2019. Resultater ved kortbane danmarksmesterskaber: Sølv i 200 m ryg svømning – Bronze 4×100 medley 
samt sølv i 4×200 fri og guld i 4×100 medley til de regionale østdanske mesterskaber. Resultater til Danske mesterskaber på Langbane: Sølv 200 ryg, junior DM ved Danish Open Sølv 200 ryg, åbent dansk mesterskab for
Guld 4×100 medley DM langbane Sølv 4×200 fri, junior Sølv 4×200 individuel medley, junior Sølv 4×100 medley, junior DM Bronze 4×100 fri, junior DM

Hørsholm 79ers Basketball Pige U13             

Vundet Bronze til U13 slutspil

Anne-Sofie Skytt                                                    

Camille Bornemann                                              

Cecilie Østrup Hansen                                          

Elin Kassem

Emilie Borges-Michaelsen 

Josephine Emilie Lambertsen

Josephine Hjorth

Karla Høyer Nørby

Laura Emilie Mcphail

Maja Raahauge Esven

Marwah Shokran

Rosa Krone Johansen

Rose Mikkelsen

Hørsholm 79ers Basketball Klub

Gritt Ryder                                                                

Landsholdanfører Gritt Ryder var initiativtager og den drivende kraft bag en uge, der vendte en tilsyneladende uoverkommelig opgave for det danske damelandshold i basketball, til noget der fik samlet basket-Danmark og de manglende 200 tusind kroner for at holdet kunne komme til at spille EM-kvalifikation i den mest skrabede version. Gritt og spillerne på damelandsholdet satte selv den indsamling i gang, som nu er slut, og efter over 850 private donationer og sponsoraftaler med blandt andet Oddset, Danske Spil, er holdet nu officielt tilmeldt den bedste turnering i Europa og bruttotruppen udtaget. Landsholdet deltog derfor for første gang i 19 år i EM.kval og spillede ligeop med Italien (top 12 i verden) på hjemmebane

Anne Hee                                                                  

Bærende spiller på A-landsholdet i basketball og spiller på HØRSHOLM 79ERS elitedame hold.

Caroline Bornemann                                             

U18 landsholdspiller og spiller på HØRSHOLM 79ERS elitedame hold. Caroline var på det U18 Damelandshold der spillede EM i Østrig, derudover hjemmeholdet Østrig også var i gruppe med Montenegro og Holland. De gik desværre ikke videre efter gruppespillet

Clara Madsen                                                          

Clara Madsen spillede Nordiske Mesterskaber i Finland på Danmarks U18 basketball landshold og vandt sølv i 2019

Ida La Cour Heebøll                                               

Ida La Cour Heebøll spillede Nordiske Mesterskaber i Finland på Danmarks U18 basketball landshold og vandt sølv i 2019

Camille Bornemann                                              

Vundet DM i streetbasket

Alberte Finderup                                                    

Vundet DM i Streetbasket

Ida Westphall                                                          

Vundet DM i streetbasket

Emilie Borges-Michaelsen                                  

Vundet DM i Streetbasket

79’ers Ladies

Alberte Frisch                                                          

Udtaget til U16 Landshold

Clara Knudsen                                                         

Udtaget til U16 Landshold

Eva Hoffman                                                            

Udtaget til U15 Landshold. DM Bronze med U15 Piger i Mesterrækken

Ida-Marie Andersen                                             

DM bronze med U15 Piger i mesterrækken

Josefine Boss                                                           

Udtaget til U15 Landshold, DM Bronze med U15 Piger i Mesterrækken

Karoline Korsholm                                                 

DM Bronze med U15 Piger i Mesterrækken

Louise Bracht Nielsen                                           

Udtaget til U16 Landsholdet

Louise Lunøe Petersen                                        

Udtaget til U15 Landshold, DM Bronze med U15 Piger i Mesterrækken

Sara Gavrilovic                                                         

Udtaget til U16 Landsholdet

Svea Jensen                                                             

Udtaget til U15 Landshold, DM Bronze med U15 Piger i Mesterrækken

Thea Rebecca Ghisler                                           

Udtaget til U16 Landsholdet

Viktoria Priess                                                         

Udtaget til U15 Landshold, DM Bronze med U15 Piger i Mesterrækken

Kirstine Næsborg                                                   

Udtaget til U15 Landshold, DM Bronze i U15 DM – mesterrække

Hørshom 79’ers basketklub – U19

Hørsholm basketball U19 herrer holdet vandt pokalen i den landsdækkende pokalturnering og fik sølv til nordiske mesterskab for klubhold i 2019
Spillere:
Christian Frahm
David Jovanovic
Igor Bakic
Johannes Vallentin
Leonardo Carlino
Magnus Mailand
Marcus Tajik
Mathias Clausen
Musa Dibba
Nikolaj Rahe
Rasmus Simonsen
Tobias Heinrichas
Coach Roberto Velosa
Ass coach Casper Brunn Andersen
Holdleder: Yasmine Tajik Leonardo Carlino, Igor Bakic og David Jovanovic deltog også med Landsholdet til nordiske mesterskaber og europamesterskaberne.

Hørshom 79’ers basketklub

Laurits Halstad                                                         

Laurits vandt NM guld (Nordiske mesterskaber) og EM bronze (europa mesterskaberne) i sommeren 2019 med det danske U-16 Basket Landshold. Til daglig spiller Laurits i Hørsholm 79’ers på vores U-19 hold og på klubbens 1. divisions seniorhold.

Malthe Tofft                                                             

Malthe har spillet på basketball U15 landsholdet i 2019, hvor han har repræsenteret Danmark både ved Copenhagen Invitational i Farum og North Sea Cup i Vejen. Malthe har spillet for Danmark mod hold fra Sverige, Kenya og England samt mod landsholdene fra Holland, Sverige og Tyskland.
Til Copenhagen Invitational opdagede Malthe inden kampen mod Kenya, at ikke alle de kenyanske spillere havde deres egne sko, så spillerne delte sko…..
Trods vinderinstinkt sørgede Malthe for at få sine reservesko fragtet fra Hørsholm til Farum inden kampen, så en af modstanderne kunne få et par sko – de havde målt fødder og vurderet, at den kenyanske spiller godt kunne passe Malthes reservesko. Malthes hjertelige gestus resulterede i, at trænerne samlede ind, så de kunne donere nye sko til alle de kenyanske spillere.

Vi hos Hørsholmnyheder ønsker alle vores Idrætsstjerne tillykke med resultaterne.

Billeder fra aftenen Foto: Peter Brandi©

da_DKDansk