Frivilliggruppe er nu klar til at invitere til juleaften i Hørsholm Sognegård

#

Af Peter Brandi – Foto: Arkivfoto Peter Brandi©

Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm, Hørsholm Menighedsråd samt en gruppe på 20 frivillige har over de sidste par måneder, arbejdet ihærdigt på at arrangere en rigtig juleaften for alle ældre, såvel enlige som par samt alenemødre og -fædre i Hørsholm Kommune.

Hørsholm Menighedsråd har stillet Hørsholm Sognegård til rådighed for julearrangementet. Julearrangementet starter kl. 18, så det er muligt at deltage i den sene julegudstjeneste i Hørsholm Kirke inden.

Arrangementet

Efter en kort velkomst vil gæsterne blive ført op i den store sal, hvor der vil være et smukt pyntet juletræ, og salen selv er pyntet op til anledningen.

Når alle er gået til bords, vil der blive serveret en traditionel dansk julemenu, bestående af stegt and og flæskesteg med tilbehør. Måltidet vil blive rundet af med risalamande og efterfølgende kaffe med hjemmebagte småkager.

Aftenen vil også byde på julegaver til alle deltagere samt mandelgaver til de heldige.

Tilmelding

Der vil i alt være plads til 60 gæster og tilmelding vil være efter ”først til mølle” princippet. Du kan melde dig til ved at sende en mail til Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm på mail@frivillighorsholm.dk eller ring på telefon 2926 2040.

Prisen er 150 kr. pr. person, børn (3-12 år) halv pris og børn under 3 år er gratis. Tilmelding vil først blive endeligt registreret når betaling er indgået. Du kan overføre penge via banken på reg.nr. 9570 konto nr. 12792719 eller MobilePay 33 38 41. Når betaling er foretaget, vil bindende registrering blive foretaget.

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 5. december 2019.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk