Udebane-afsnit lukket i Rungsted Bitcoin Arena i aftenens ishockeykamp mod Rødovre

#

Af Peter Brandi – Arkivfoto: Lars Johansen©

I en pressemeddelelse fra DIU og Metal Ligaen bliver det oplyst, at udebane-afsnittet vil være lukket til aftenens kamp mellem Rungsted og Rødovre.

Det betyder, at tilskuere med tilhørsforhold til Rødovre Mighty Bulls ikke vil få adgang til kampen.

Der vil i indgangen blive truffet en konkret vurdering af tilhørsforholdet, og allerede købte billetter til udebaneafsnittet vil blive refunderet.

Årsagen til dette drastiske skridt skal findes i den beklagelige situation omkring afbrydelse af kampen mellem Rødovre Mighty Bulls og Rungsted Seier Capital fredag aften.

Her var Rødovre Centrum Arena ramme om store uroligheder på lægterne. Det endte med at sikkerhedspersonale måtte bryde ind og afbryde kampen i knapt 20 minutter i tredje periode.

Rent sportsligt endte opgøret med en 2-0 sejr til Rungsted. Det bringer de forsvarende mestre op på 48 point på Metal Ligaens tredjeplads.