Borgerne ønsker boliger i Bymidten – ikke Rådhus

#

Debatindlæg af Anne Ehrenreich, Medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse for Venstre – Foto: Peter Brandi©

Forleden aften deltog jeg i en velbesøgt borgerhøring om Hørsholm strategien i Trommen. Tak til alle borgere som deltog. Der var en overvældende opbakning.

Efterfølgende har jeg gennemlæst alle forslagene, som fremkom denne aften fra de deltagende borgere. De kan findes på kommunens webportal om borgerhøringen, som alle borgere har adgang til her

Det er spændende læsning.

Her kan man blandt andet se, at hovedparten af de deltagende borgere ikke ønsker Rådhus i Bymidten, som de, med rette, finder vil skabe parkeringsproblemer, og de kan heller ikke se fordelen i det. Til gengæld efterspørger borgerne flere boliger i Bymidten, hvilket er fuldt forståeligt. Det er dejligt at bo centralt og nemt at kunne komme til butikker og offentlig transport. Det vil også styrke handlen i Bymidten. Flere boliger i Bymidten kræver imidlertid også flere p-pladser, hvilket ikke må glemmes. Venstre håber, at der vil blive lyttet til borgerne.

Det er fortsat Venstres holdning til spørgsmålet om nyt rådhus, at det skal afgøres på grundlag af en økonomisk analyse af alternativerne, herunder omkostninger til p-pladser, flytning, bygning af ny sportshal (til afløsning af hallen på Rådhusgrunden) mv.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk