Få direkte taletid i Sport-, Fritid- og Kulturudvalget

#

Af Peter Brandi – Nadja Hageskov (C) formand for SFKU – Foto: Peter Brandi©

Sport-, Fritid- og Kulturudvalget (SFKU) holder deres første åbne møde den 19. februar 2020. Borgere og foreninger kan tilmelde sig og få taletid for at præsentere en sag for udvalget.

Nadja Maria Hageskov udtaler ”Som formand SFKU i Hørsholm Kommune er det vigtigt for mig at have en stor kontaktflade til kultur- og fritidslivets mange interessenter. Jeg lægger vægt på at have en løbende og åben dialog med alle uanset baggrund. Denne dialog suppleres nu også ved de åbne møder, hvor borgere og foreninger får taletid overfor et samlet udvalg, og kan opfordre udvalget til at tage en given sag eller dagsorden videre. ”

Sidste år besluttede udvalget sig for at afholde to årlige åbne møder, hvor foreninger og borgere kan komme og præsentere deres konkrete forslag og sager for udvalget. SFKU håber dermed at komme endnu tættere på borgere og foreninger.

Taletid til kultur- og fritidslivets mange aktører

Målet med møderne er at styrke dialogen og samarbejdet med kultur- og fritidsaktører i kommunen ved at udvalget kan få præsenteret sager og emner direkte fra foreninger og borgere. Borgere og foreninger vil kunne få op til 10 minutters taletid til at fremlægge en sag for udvalget. Det vil sætte udvalgets medlemmer i stand til at bringe de konkrete sager og forslag med ind i det politiske arbejde.

Praktisk om mødet

De to årlige åbne møder i Sport-, Fritid- og Kulturudvalget vil blive afholdt i forbindelse med de ordinære udvalgsmøder med start den 19. februar 2020.

Borgere og foreninger der ønsker foretræde, skal sende mail til administrationen på kof-post@horsholm.dk senest den 18. februar og oplyse om, hvem der deltager på mødet, hvilket tema der skal drøftes – eventuelt skriftligt materiale kan afleveres på selve mødet.

Som borger eller forening skal man være opmærksom på, at man alene kan forelægge sin sag/ide på mødet, udvalget vil ikke drøfte eller behandle de konkrete sager på de åbne møder.

Sport-, Fritid- og Kulturudvalget

Mødedato: Onsdag den 19. februar 2020 kl. 16.00

Mødested: Rådhuset Slotsmarken 13

Mødelokale: Stuen/MC9/

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk