Fremtidens frivillige

#

Pressefoto

Frivilligcentret indbyder til foredrag og debat – Både foreninger og kommuner efterlyser frivillige og satser på de frivillige nu og i fremtiden. Hvad karakteriserer fremtidens frivillige, og hvordan får vi et samspil, som alle føler, at de får noget ud af?

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm inviterer til et foredrag af professor Bjarne Ibsen om Fremtidens Frivillige og til en snak om, hvordan Frivilligcenteret i fremtiden bedst kan understøtte frivilligheden i Hørsholm.

Professor Bjarne Ibsen – Pressefoto

Via sin forskning og sit indgående kendskab til Forenings-Danmark har Bjarne Ibsen et godt indblik i, hvordan det frivillige landskab ser ud, og hvad vi kan forvente os på området i fremtiden. Han er en inspirerende taler, der selv har været aktiv i idrætslivet. Hvor han har danmarksmesterskaber i både femkamp og tikamp. Bjarne Ibsen er professor og centerleder på Center for forskning i Idræt, Sundhed & Civilsamfund, SDU.

Frivilligcentrets leder, Tina Holkmann Gerling håber, at rigtigt mange vil komme til mødet. Dels for at høre Bjarne Ibsen, men også for at formulere ønsker til Frivilligcentret. Hun erklærer: ”Vi er her for at hjælpe frivillige til at finde, der hvor der er brug for dem, og hvor de bedst kan gøre en indsats med det, de har at tilbyde. Vi hjælper nye initiativer i gang, men vil også gerne stå foreningerne bi med kurser og vejledning, når de føler, at de er ved at køre fast i persondata-forordnings-krav og lignende.”

Mødet afholdes mandag den 24. februar kl. 17-19:30 i menighedslokalerne ved Kokkedal Tilmelding senest onsdag d. 19. februar 2020 på tlf. 2926 2040 eller mail@frivillighorsholm.dk

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk