”Ny” butik og ”ny” butikschef i Irma

#

Af Peter Brandi – Butikschef Mathias Henriksen (th.) byder velkommen til den nye butikschef Bo Hansen – Foto: Peter Brandi©

I forbindelse med ombygningen af Irma i Midtpunktet, skifter Irma gear, og omfavner de nye trends indenfor dagligvarehandel, mens man samtidig holder fast ved mange af de gamle dyder.

Det har været den største ombygning i 20 år, og nu er Irma i Midtpunktet den mest moderne af de 69 butikker Irma har.

Cafebord hvor kaffen kan nydes. Billedet på bordet, blev faktisk fundet ovenpå det gamle loft, så det er mindst 20 år gammelt – Foto: Peter Brandi©

Blandt de nye tiltag kan nævnes at der er mulighed for at købe en kop kaffe, og der er mulighed for at sidde ned og nyde den. Sortimentsmæssigt er det nok hele To-Go konceptet, der er den største nyskabelse. I den moderne livsførelse, er convenience blevet et nøgleord. Vi vil kunne købe vores frokost frisk i butikken, ligesom vi ønsker at købe aftensmad, der blot skal varmes. Når vi selv skal kokkerere, vil vi have en færdig pose med kød, grønsager og sauce, i hvert fald noget af tiden.

Der var DJ til åbningen af den nye butik – Foto: Peter Brandi©

Der er kommet en vin bar, hvor der fremover vil være smagsprøver på vin hver fredag. I fredags var der også en DJ der spillede musik. Han vil nok ikke være der hver fredag, men indimellem vil der være musik i butikken.

Vinbaren udskænkede smagsprøver på champagne, i forbindelse med den officielle åbning – Foto: Peter Brandi©

Irma i Hørsholm har i øvrigt også den største vinafdeling i Irma kæden, her lægger man vægt på god kvalitetsvin og gode tilbud.

Samtidig med den officielle åbning af den nye Irma, var der også udskiftning af butikschef. Mathias Henriksen der har haft ansvaret for ombygningen, bliver afløst af den nye permanente butikschef Bo Hansen, der glæder sig til at komme i gang i Hørsholm. ”Ikke alene er det den mest moderne Irma, men det er en dejlig forretning, der bygger på stamkunder. Det stille selvfølgelig større krav, men det er kun dejligt,” siger Bo Hansen og fortsætter, ”service og imødekommenhed er nøgleord hos os, også i fremtiden.”

Der er friskt brød i forretningen, det bliver bagt om natten og kommer til butikken om morgenen – Foto: Peter Brandi©

Ud over den nye butikschef, er der ikke andre ændringer blandt personalet.

Den afgående butikschef, fortsætter som butikschef i Bagsværd, men hvem ved, det kan være, at vi får ham at se igen om en årrække.

Bo Hansen, der privat bor i Frederikssund, er 54 år, gift og har 2 børn. Han startede i Irma på Nørrebro som elev i 1981. Den daværende souschef i butikken på Nørrebro blev senere butikschef i Hørsholm, hvor han var i 20 år. Bo Hansen har været hele turen igennem i Irma. Elev, butiksassistent, souschef og butikschef, så det er en erfaren mand vi får glæde af her i Hørsholm. Bo Hansen er i øvrigt uddannet sommelier, hvor han pudsigt nok, var på uddannelsen sammen med Carsten, der er vinmand i Hørsholm. Så det er en lille verden.

Vi ønsker god vind til Bo og til Irma.

da_DKDansk