Vigtigt med dialog om Kokkedal stationsområde

#

Af Anne Ehrenreich og Fritz Reuther, Medlemmer af Hørsholm Kommunalbestyrelse for Venstre – Foto: Peter Brandi©

På mødet i kommunalbestyrelsen den 30. marts drøftede vi et meget ambitiøst oplæg fra Hørsholm Kommunes administration til debat med naboerne og andre interessenter. Oplægget lægger op til en særdeles massiv bebyggelse i området, som vil øge trafikmængden betragteligt. Fra Venstres side tilsluttede vi os oplægget til drøftelse, men har ikke dermed sagt ja til indholdet, som kommer til at skulle tilpasses og begrænses væsentligt i lyset af drøftelserne med beboerne i området. Vi er tilfredse med, at borgmesteren bekræftede, at oplægget kun var til drøftelse og ville blive justeret i det lys.

Fra Venstres side støtter vi et friplejehjem ved stationen. Vi lægger endvidere vægt på, at antallet af gratis p-pladser i området øges, ikke det modsatte. Til gengæld finder vi det uheldigt at placere ny detailhandel ved stationen, da vi ønsker at samle detailhandlen i Midtpunktet og Gågaden.

I forhold til den kommende borgerdialog fremhævede vi vores ønske om at sikre bred dialog med borgerne og ikke eksklusiv tilgang, hvor man f.eks. udelukker beboerne og kun går til bestyrelserne for grundejerforeningerne.

Vi finder også, at Fredensborg Kommune bør høres om vores planer.

Fra Venstres side håber vi, at naboerne vil engagere sig i planerne og deltage i de kommende borgermøder. Vi ser frem til en god dialog og tøv ikke med at kontakte os med jeres kommentarer og synspunkter.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk