Panik i Venstre?

#

Af Svend Erik Christiansen, Medlem af kommunalbestyrelsen (A)Foto: Peter Brandi©

Ib Lunde Rasmussen tidligere partiet Nye Veje, nu Venstre, skriver i et læserbrev den 15. april følgende: ” Man fristes til at sammenligne Hørsholm med Farum kommune, hvor et 100 % flertal fulgte borgmesteren ud over kanten og det efterfølgende sammenbrud med milliardgæld til følge.”

Nu tilhører Socialdemokratiet en stor del af det flertal, der gerne vil forsøge investeringerne i kommunen herunder bl.a. forøge antallet af P-pladser ved Kokkedal station. Vi bliver derfor nødt til at reagere på Ib Lundes udsagn.

For det første havde Farum kommune et underskud på over en milliard kroner ved Brixtoftes afgang.

For det andet har Hørsholm en lav samlet gæld, sammenlignet med andre kommuner, også selv om vi nu bruger 50 – 75 millioner på fremrykning af investeringer.

Disse oplysninger kan man finde på et simpelt opslag på nettet. Når Ib Lunde alligevel skriver noget, der er så gennemført urigtigt, må man jo undre sig. Skyldes det mon, at partiet Venstre, er i panik før lukketid?

I aviserne har vi i lang til set gentagne læserbreve fra Venstre, hvor V. ofte tager æren for beslutninger kommunalbestyrelsen tager i fællesskab. Hvorfor er der et så stort behov for selvros? Også det virker lidt panisk.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk