Nye anlægsinvesteringer – skal løfte idrætten i Hørsholm

#

Ann Lindhardt, medlem af Kommunalbestyrelsen, (V) – Foto: Peter Brandi©

Da Corona ramte Hørsholm sammen med resten af Danmark, efterlod det os med stille gader og tomme idrætsanlæg. Fra den ene dag til den anden lukkede Danmark ned. Idrætten har også været lukket ned i en meget lang periode, men er så småt ved at genstarte, dog stadig med en del restriktioner og afstandsregler, så vi undgår en mulig smittespredning. 

Vi skal have gang i vores erhvervsliv igen, så derfor skal der investeres i nye anlægsopgaver. Venstre har blandt andet foreslået en del opgaver for at løfte byens sport og idræt, samtidig med at vi sætter gang i hjulene.

Idrætsparken trænger til nogle løft, det har længe været Venstres ønske. Derfor har vi foreslået, at Idrætsparken får bedre skiltning og anden forskønnelse. Der er mange brugere af Idrætsparken, der har svært ved at orientere sig, om hvor de forskellige idrætsgrene er placeret. Ombygning af p-plads og cykelparkering på Stadionalle er også blandt vores prioriteringer.

En mindre renovering af Svømmehallen er på vores liste. Hvis svømmehaller får lov at åbne op igen i sommer, vil det give god mening, at svømmehallen får en form for “sommerferieåbent” efter mange måneders nedlukning. Der er mange af vores borgere, der vil blive hjemme denne sommer. Derfor har vi foreslået, at denne længe ønskede etablering af en badeponton ved Rungsted Strand bliver en realitet.

Vi er ser meget positivt på, at Venstres ønske om flere forskellige løft til idrætten har haft en bred politisk opbakning, og vores prioriteringer kom med i kommunens netop vedtagede kommende anlægsopgaver. 

Regeringen har meldt ud, at anlægsinvesteringerne skal foretages i 2020, men der er en eventuel åbning for, at nogle af projekterne må løbe ind i 2021. Derfor har Venstre og jeg foreslået at se på, om en etablering af nye kunststofbaner i forbindelse med nyt klubhus ville være relevant for brugerne med den nye placering af klubhus på Stadion i Idrætsparken. Der bliver brug for både 8- og 11mandsbaner, og evt. 6 mandsbane. Det er et projekt, der ikke kan nå at blive færdigt i 2020. Men hvis der bliver åbnet op for, at nogle af anlægsinvesteringerne må strække sig længere, vil det give god mening at få set på dette.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk