De nye almene boliger på Møllevænget 5 klar til indflytning

#

Projekttegning fra Domea

Møllevænget Almene Boliger står klar til indflytning den 30. oktober 2020. Alle boligerne er lejet ud.

Projektet har været 3 år undervejs fra kommunalbestyrelsen gav tilsagn i oktober 2017. Projektet blev endeligt godkendt i marts 2019, hvorefter byggeriet blev påbegyndt den 1. maj 2019. Nu står boligerne klar, men grundet Covid-19 er en egentlig fejring af byggeriets færdiggørelse desværre udsat. Formand for Miljø- og Planlægningsudvalget Jan H. Klit håber at der kan holdes en 1-års fødselsdag til næste år.

Formand for Miljø- og Planlægningsudvalget Jan H. Klit (C)

”Det er glædeligt at vi nu er i mål med de almene boliger på Møllevænget. De er opført som rækkehuse med 2-rums og 3-rums boliger på henholdsvis 51 og 88 m2, og alle boligerne er allerede lejet ud. Det fortæller mig, at der har været et tydeligt behov for boligerne,” siger Jan H. Klit.

Hørsholm Kommune har anvist lejere til boligerne, idet kommunen efter aftale med Domea har anvisningsretten til boligerne i de første 3 år.

Moderne boliger
Boligerne er bygget af Danske Funktionærers Boligselskab c/o Domea. Alle boligerne er gennemlyste og moderne indrettet med opholdsrum mod syd og soverum mod nord.

Bygningernes fremtræden er en fortolkning af de forskellige boligtyper i området og de mange gule teglstensbygninger, der findes i området. Der er tilknyttet et depot til alle boliger og i midten af boligområdet er et fællesvaskeri placeret.

Bebyggelsen er udlagt som en rækkehusbebyggelse i en og to etager, hvor spring i tagflader og facader fremhæver de enkelte boliger og der dannes små halvprivate nicher omkring indgangen til boligerne.

Man ankommer til bebyggelsen fra sydsiden, via fælles parkering, stisystem og de grønne opholdsarealer som er indrettet til leg og ophold.

Vi ønsker de nye beboere velkommen i deres nye hjem.

Peter

da_DKDansk