En epoke i svømmehallen er slut

#

Af Peter Brandi – Foto: Peter Brandi©

Siden åbningen af Hørsholm Svømmehal har der været en Jakobsen ansat. Det slutter nu – efter 42 år – med afskeds- og jubilæumsreception for Susanne Jakobsen på torsdag den 12. august.

Da Hørsholm Svømmehal blev åbnet 15. september 1979, havde Susannes mand Erik Jakobsen allerede været ansat siden 1. august samme år.

Erik startede som badeassistent, men er nok mest kendt fra sin lange periode som halinspektør i Hørsholm Svømmehal, hvorfra han gik på pension den 31. august 2016.

Med udgangen af juli 1996 gik den daværende rengøringsassistent Tove Hansen på pension, og der var behov for en ny rengøringsassistent. To af bademestrene fra den gang foreslog Susanne Jakobsen til stillingen, resultatet blev, at Susanne Jakobsen startede i Svømmehallen 1. august 1996.

Her tog Susanne sig af rengøringen i svømmehallen, de private haller, Hørsholmhallen og Idrætsbygningen. Da Facility Management (FM) i 2014 overtog skøjtehallen og Hørsholmhallen overtager Susanne rengøringen i Svømmehallen og Cafeteriet samt administrative opgaver.

Efter 2016 får Susanne også udtagning af vandprøver, bundsugning af bassinerne og indkøb, oven i de eksisterende rengøringsopgaver.

I sommeren 2019 bliver Susanne Jakobsen oplært i billetfunktionen, så hun kunne vikariere for dem. Desværre stopper ”billetdamerne” så Susanne må klare meget af billetarbejdet oven i de øvrige funktioner.

Så kom det nye billetsystem 7. november 2019. Indkøringen af dette ”selvbetjeningssystem” gik ikke helt så gnidningsløst som forventet, hverken for brugerne eller personalet.

Alt har sin tid, og nu slutter den ”Jakobsenske periode” så med afskeds- og 25-års jubilæumsreception i Skøjtehallens VIP Lounge torsdag den 12. august kl. 14 til 16.

Herfra siger vi tak til Erik og Susanne for de 42 år.

da_DKDansk