DF: Sidste chance for et løft på ældreområdet!

#

Af Glen Madsen (O), medlem af kommunalbestyrelsen i Hørsholm – Foto: Peter Brandi©

Om kort tid skal den sidste budgetaftale i denne valgperiode vedtages. Med den er det absolut sidste udkald for det nuværende flertal til at prioritere et løft til de ældre. Vi har haft et ”Børnenes Budget” – nu må det være tid til ”Seniorernes Budget”.

I Dansk Folkeparti har vi hvert år prioriteret mere velfærd til Hørsholms ældre. Den ambition har vi selvfølgelig igen i år samt efter kommunalvalget i november. Ældres bedste har altid været og vil altid være hjerteblod for Dansk Folkeparti.

Sidste år afsatte Dansk Folkeparti i vores budgetforslag penge til en stribe velfærdsløft for Hørsholms ældre. Eksempelvis til flere dag- og aftenvagter på vores plejehjem. Til flere aftensygeplejersker. Til en genindførelse af klippekortsordningen. Til fast støtte af eksempelvis Ældre Sagen, Hemingway Club og Blixen Klub. Til bekæmpelse af ensomhed samt til at ældre kunne få flere bade om ugen, i stedet for det ene de har ret til nu.

Alle som én direkte velfærdsløft til Hørsholms ældre. Og alle som én forslag, der igen i år vil stå på Dansk Folkepartis budget-ønskeliste.

Det er som sagt sidste chance for at opnå et løft på ældreområdet i denne valgperiode.

Lad os nu for en gang skyld vise, at vi ønsker mere værdighed og livskvalitet til de, der lagde dette fantastiske samfund for vores fødder – ikke mindre! Det er det mindste, vi kan gøre som tak.

da_DKDansk