Skatten skal sænkes

#

Af Christian Wikström (V), kandidat KV21 – Pressefoto

Skatten skal sænkes – men ikke for enhver pris. Valgkampen kører for fyld drøn, og alle lover at der skal ske ændringer.

Skatten tog et hop op sidste år. Der kan være alskens grunde til at hæve skatten, men i dette tilfælde virker det unødvendigt. For det reelle netto udbytte af skattestigningen var ca. 20. millioner af de 37 millioner man fik ind. Burde man ikke som en konservativ, borgerlig kommune kunne finde 20 millioner i budgettet, uden at skatten skal stige? De Konservative, Radikale og Socialdemokratiet kunne ikke, hvilket taler meget godt ind i hvordan kommunen styres.

Som Venstre kandidat står jeg på mål for, at driftsomkostningerne gennemgås og at vi på sigt får sænket skatten igen. For lur mig om ikke budgettet har taget lidt på efter 12 år med de Radikale og Socialdemokratiet. Men det kræver også at vi ikke får nye projekter, der suger pengene ud af kassen.

Stem for forandring.

da_DKDansk