Efterårsferie på Hørsholm børnebibliotek

#

Af Hørsholm BibliotekFoto: af Alicja fra Pixabay

Så er det snart efterårsferie, og vi har strikket et super fedt program sammen. Så hvad enten du er til kreahygge med kastanjer eller til det mere sprængfarlige ScienceShow, så har vi noget for børnefamilierne i efterårsferien.

Kaskelotternes sang hoved i hval

Mandag d. 17. oktober kl. 10.00 – 13.00 – En tur under havets overflade! Kom med til vores åbningsfest for udstillingen ‘Kaskelotternes sang’, hvor vi går på opdagelse i havets dyb. Du kan hilse på Tangøje, Gylte og Gamle Dick fra Bent Hallers klassiske børnebog ‘Kaskelotternes sang’. Der er krea-workshop med havtema, du kan smage på havet og deltage i hav-quizzen, og så er der højtlæsning under vandet i vores Eventyrhule. Arrangementet henvender sig børnefamilier, er gratis og kræver ikke tilmelding eller billetter

Foto: DTU Sceinceshow

Onsdag d. 19. oktober kl. 11.00 – ca. 12.00 underholder DTU med deres sprængfarlige ScienceShow. Der vil være eksplosioner, ild, brag og gode historie med det formål at vise, at naturvidenskab er sjovt, fascinerende og relevant.

Med udgangspunkt i dagligdagen laves forsøg, der på en god og forståelig måde, forklarer nogle af de naturvidenskabelige fænomener, vi oplever hver eneste dag.

Arrangementet henvender sig primært til børn fra 10 og op, er gratis og kræver ikke tilmelding eller billetter.

Torsdag d. 20. oktober kl. 10.00-13.00 inviterer vi efteråret indenfor og afholder et pop up værksted, hvor I kan lave figurer kastanjer og andre naturmaterialer fra årstiden. Vi sørger for materialer og værktøj.

Arrangementet henvender sig til børnefamilier, er gratis og kræver ikke tilmelding eller billetter.

Vi glæder os til nogle hyggelige efterårsdage på børnebiblioteket😊

da_DKDansk