Drageflyvning for hele familien

#

På fredag og lørdag vil der være gang i drageflyvningen på Nattergaleengen på Nattergalevej.

Fredag formiddag er en gruppe af de største børn fra kommunens daginstitutioner ude at prøve kræfter med blæsten og dagen efter, lørdag, er arrangementet for alle, både borgere og udenbys borgere. Der er både kompetent råd og vejledning fra Dansk Drage Klub og mulighed for at købe en god kop kaffe om lørdagen.

Fredag opdaterer vi vores Facebook med nogle stemningsbilleder fra daginstitutionernes dag, og sender også gerne jer et par stykker. Det samme gælder lørdag.

Lidt mere info:

I denne uge har de største børn i nogle af kommunens daginstitutioner drage-workshop, hvor de har bygget drager og taler om blæst og om, hvorfor dragerne kan flyve. Workshoppen afsluttes på festlig vis fredag den 1. november, hvor alle mødes med børn fra andre institutioner og flyver med dragerne på Nattergaleengen.

Dragedag for hele familien den 2. november

Resten af familien skal da også have mulighed for at få vind i håret og flyve med drager! Hørsholm Kommune holder Dragedag lørdag den 2. november kl. 10 på Nattergalevej ved Eventyrlegepladsen for alle.

Dansk Drage Klub kommer forbi og lærer fra sig, og klubben har også børnevenlige byg-selv-drager med, som kan dekoreres inden luftturen. Byg-selv-dragerne koster 35 kr. pr. stk. Kaffevognen kommer også, og der kan købes varme drikke til børn og voksne.

Dragedagen er et Mød Hørsholm-arrangement. Mød Hørsholm er en række børnevenlige arrangementer, der dyrker de lokale fællesskaber i Hørsholm i løbet af året. Hørsholm Kommune står for dagen, godt bakket op af samarbejdspartnere i byen. Mød Hørsholm er til de, som bor her, og til udenbys børnefamilier, der går i flyttetanker og som gerne vil lære byen bedre at kende – inden de tager springet til Hørsholm.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk