Juleaften i Sognegården

#

Af Benno Aulby – Der var flot opdækning da gæsterne ankom – Privatfoto

Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm og Hørsholm Menighedsråd har sammen med frivillige afholdt en succesfuld juleaften med 56 deltagere, som alle fik en fantastisk aften sammen.

Juletræ med gavepakker – Privatfoto

Forberedelserne til den fælles juleaften startede allerede i slutningen af august 2019, hvor Benno Aulby fra Menighedsrådet og Lars Bjørck Olsen fra Frivilligcenteret samlede en gruppe på i alt 20 frivillige, som lige siden har arbejdet hårdt for at skabe en uforglemmelig aften.

Aftenen startede kl. 18, hvor deltagerne blev budt velkommen med bobler og snacks, inden selskabet gik i samlet trop op i den store sal i Sognegården, hvor bordene var smukt dækket og pyntet op efter alle kunstens regler.

Menuen fra Karlebo Kro bestod af flæskesteg og and mm. – Privatfoto

Aftenens lækre menu fra Karlebo Kro bestod af flæskesteg og and med alt hvad dertil hører, efterfulgt af risalamande og kaffe med sødt. Der blev serveret vin til hovedretten og portvin til desserten. Indimellem blev der sunget julesalmer og juleevangeliet blev oplæst af præst Kristian von Späth, som deltog i arrangementet sammen med sin hustru.

Der uddeles gaver – Privatfoto

Under kaffen blev der uddelt julegaver, som alle var personlige med til og fra kort lavet af elever fra de mindre klasser på Rungsted Private Realskole og Usserød Skole.

Den officielle del af arrangementet sluttede kl. 22, men flere deltagere blev lidt længere og hyggede sig, inden turen gik hjem.

Juleaftensarrangementet blev støttet af § 18 midler fra Hørsholm Kommune samt et stort antal lokale erhvervsdrivende herunder, Janne Boldt Petersen, Ulrik John, Uldahls – personlige begravelser, Hørsholm Begravelsesforretning, Hørsholm Isenkram, MR. Gorm, Butik Victor, Café Victoria, Matas i Gågaden, Unik optik, Frisør Stender, Linnea Dametøj, Hørsholm Foto, Ø-butikken, Otto Suenson, Coop SuperBrugsen, Holte Vinlager, Christels, Mikaels Portvin, Dalgaard Supermarked og Netto i gågaden. En stor tak til alle, fordi de har været med til at gøre en forskel.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk