Åbningsfest hos STARK Hørsholm

#

Af Peter Brandi – Foto: Peter Brandi©

I dag holder STARK Hørsholm åbningsfest i de nye lokaler i Kokkedal Industripark 7.

STARK åbnede kl. 05:30 for kunder, i den nye 5.500m² store forretning, og der var mange kunder lige fra morgenstunden.

Den nye listehal er imponerende – Foto: Peter Brandi©

Faktisk tyvstartede STARK i går kl. 17:00, hvor de havde inviteret de lokale håndværksmestre og deres medarbejdere til rundvisning og lidt mad og drikke, 350 personer havde taget imod tilbuddet.

Hørsholm afdelingen er en stor satsning, idet STARK Hørsholm overtager efter STARK Nivå, der lukkede for sidste gang i går aftes, for så at åbne her til morgen som STARK i Hørsholm. At der er tale om en satsning kan måske bedst illustreres med, at der var 9 medarbejdere i Nivå mens der nu er 25 medarbejdere i Hørsholm.

Savværket ligger let tilgængeligt – Foto: Pete Brandi©

STARK Hørsholm har det fulde sortiment inden for byggeri, så der er både, hvad håndværkeren og privatmanden kan ønske sig.

”Vores motto er, “Sammen bygger vi professionelt,” det betyder, at vi kan hjælpe håndværkeren, men også at vi kan råde og vejlede vores mange private kunder.” Siger direktøren for STARK Hørsholm Jonathan Bisgaard og fortsætter, ”alle vores medarbejdere er faguddannede indenfor isenkram, træ, maling mm.”

Direktør Jonathan Bisgaard – Foto: Peter Brandi©

STARK er med helt fremme når det gælder miljø og bæredygtighed, de søger for at have certificerede varer. Et eksempel er ”Gentræ”. Det træ der bruges på byggepladser til f.eks. hegn, støtte og støbning, og som tidligere blev kørt til forbrænding, bliver nu samlet ind. STARKs samarbejdspartner Solum sørger for sortering, hvorefter det kommer tilbage til STARK, hvor kunderne kan købe det, til noget der ligner halvdelen eller mindre af prisen for nyt træ.

Her kan du både spare penge og hjælpe miljøet – Foto: Peter Brandi©

”Vi er en lokal forretning,” siger Jonathan Bisgaard, og fortæller ”vi indgår allerede i forskellige lokale samarbejder, vi støtter blandt andet ishockey og basket i Hørsholm, og vi er åbne overfor at støtte andre, som for eksempel en ungdomsafdeling der mangler lidt støtte til en rejse eller andre projekter.”

Direktør Jonathan Bisgaard kommer fra STARK Helsingør, hvor han har været de sidste 6 år, så det er en erfaren leder, vi møder her i Hørsholm.

Fra Hørsholmnyheder ønsker vi STARK Hørsholm velkommen, og vi glæder os over de nye muligheder, som det giver os der bor her.

Beklædning er et stort område, både til håndværkere og private – Foto:Peter Brandi®
da_DKDansk