Venstre Hørsholm inviterer C til møde om udligning

#

Af Ann Lindhardt og Anne Ehrenreich, Medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse (V) -Foto: Peter Brandi©

Venstre Hørsholm er helt enig i alle de dårlige ting, som Morten Bast Hall (C) skriver om den nye udligningsordning, som er fremlagt af den S-ledede regering.

Vi har bakket alle borgmesterens udtalelser op om sagen om S-udligningsudspillet. Venstre lokalt kæmper for Hørsholm og Venstre kæmper også på Christiansborg, så vi råber højt alle mand. Vi vil meget gerne kæmpe sammen med jer konservative og hvis andre er interesseret, er de også velkommen. 

Det er simpelthen ikke i orden at socialdemokrater ikke kender de demokratiske spilleregler om åbenhed. Borgere og kommuner kan ikke se hvad det er der sker og hvorfor lige præcis de skal rammes på pengepungen i dette udligningsudspil. F.eks. hvorfor skal Nordsjælland betale så meget til S kommuner på Vestegnen? Hvorfor skal det ikke kunne betale sig at vores ældre er sunde og har en høj levealder? Det er stadig en gåde….

Venstre vil invitere borgmesteren og hans kollegaer til kaffemøde snarest muligt for at drøfte, hvad vi mere kan gøre sammen.

da_DKDansk