Girl power! – Spice Girls live in Istanbul

#

Pressefoto

Mandag d. 9. marts fejrer Biblioteket Kvindernes Internationale Kampdag med en gedigen omgang girl power, når de viser koncertfilm med Spice Girls i Lilletrommen.

Hørsholm Bibliotek fortsætter succesen og viser flere eminente koncertfilm i Lilletrommen i foråret 2020. Med sit store lærred og sin gode lyd danner biografsalen de optimale rammer om forestillingerne – glæd dig!

Mandag d. 9. marts kl. 17-18 viser Biblioteket koncertfilm i Lilletrommen med 90’ernes absolut største popgruppe, Spice Girls. Filmen er optaget i 1997 i Istanbul, hvor Spice Girls optrådte med to koncerter to aftener i træk. Der er garanti for et nostalgisk 90’er-trip med syntetiske outfits, velkoordinerede dansetrin og suveræne ørehængere.

Arrangementet er gratis, men kræver gratisbillet som kan hentes på bibliotekets hjemmeside her

Varighed: 56 min.

OBS: Dørene lukkes præcis kl. 17:00.

da_DKDansk