Den opdaterede Irma åbnes i næste uge

#

Af Peter Brandi – Butikschef Mathias Henriksen byder velkommen til To-Go afdelingen – Foto: Peter Brandi©

Som nævnt tidligere, er Irma i Midtpunktet i gang med en stor ”makeover”, så vi har inde for at se, hvordan det skrider frem.

Der går stadig håndværkere rundt, men det er de snart færdige med, de sidste skulle være ude på tirsdag i næste uge.

Kaffebaren i To-Go afdelingen – Foto: Peter Brandi©

Der er officiel ”åbning af forretningen” fredag den 6. marts, hvor der vil være bobler i den nye vinbar i butikken. I forbindelse med åbningen vil der være blå dage torsdag, fredag og lørdag. Butikschef Mathias Henriksen lover at der vil være rigtig mange gode tilbud.

Færdigretter klar til opvarmning – Foto: Peter Brandi©

Vi gik en tur rundt med Mathias Henriksen for at se de mange nye tiltag. Det første kommer lige ved indgangsdøren, hvor der kommer det Irma kalder Rå-handels-varer. Det er små lokale virksomheder, der ikke har kapacitet til at levere til store kæder. Så ofte vil det være en hjælp til virksomheder på vej op. Her får Irmas kunder mulighed for at prøve nye og spændende produkter, som solbærvin, chilisauce, ønske-kaffe, der vil hele tiden komme nye tilbud der. De varer der bliver populære, vil så glide ind i butikkens normale sortiment.

Poserne med “dagens ret” til to er klar – Foto Peter Brandi©

Sidst nævnte vi, at et af de områder der bliver prioriteret er ”To-Go” varer. Det er nu blevet meget lettere at se. Når man kommer ind i butikken, bliver man mødt af den første afdeling for To-Go varer, det er den kolde afdeling, hvor der vil være sandwich, salater, ud skårede frugter og andre produkter, der er lige klar til at blive spist, enten til frokost eller senere på dagen. Det er også her du finder kolde drikkevarer, og en kaffebar, så man kan få kaffen med til frokosten.

Vegetar/vegan sortimentet er blevet 4-doblet – Foto: Peter Brandi©

Længere fremme finder man så det man i gamle dag kaldte færdigretter, det vil sige færdige retter, der er klar, men som kræver opvarmning. Når vi så kommer igennem den udvidede grøntafdeling, kommer vi til slagteren, hvor der er ”dagens ret”. Det er en pose til 99,00 kr. hvor der er kød, grøntsager og sauce til 2 personer. Hvordan retten tilberedes, fremgår af de enkelte pakninger.

Et blik på den nyindrettede slagterafdeling – Foto: Peter Brandi©

Det næste som Irma satser på er vegetar/veganer retter, den afdeling er udvidet til at være 4 gange så stor som den har været før, så der er meget mere at vælge imellem. Der er også en udvidelse af sortimentet af drikkevarer som havremælk og lignende.

Slagterafdelingen har udvidet kapaciteten på kølediske med ca. 20%, hvilket betyder, at der er plads til flere af slagterens egne udskæringer, uden at det går ud over de færdigpakkede udskæringer som Irma selv levere til butikken.

Peter er klar i Vinbaren -Foto: Peter Brandi©

Selve slagterafdelingen er gjort meget mere åben, og der er blevet et større åbent butiksareal der er synligt fra butikken.

Vinafdelingen er blevet helt ombygget, det er en stor og særdeles velassorteret afdeling, der vil også være en vin bar, hvor der vil være smagsprøver primært om fredagen og ved særlige lejligheder. Al hvid- og rosevin vil være på køl, og der vil være plads til mange gode tilbudsvine i de store åbne områder af vinafdelingen.

Lettere tilgængelig spiritusafdeling – Peter Brandi©

Spiritusafdelingen er blevet udvidet, og gjort mere tilgængelig. Den passerer man på vej op mod kassen.

Der er nu 3 betjente kasser, og to selvbetjeningskasser. Irma indfører COOP-appen hvor man løbende, med sin egen smartphone scanner de varer man ønsker at købe. Man kommer dem så direkte ned i sin egen taske, og bruger sin mobiltelefon til betaling ved selvbetjeningskassen. Da man allerede har pakket varerne ned, giver det høj hastighed ved selvbetjeningskasserne. Du kan læse mere om COOP-appen her.

De to nye scan-selv kasser – Foto: Peter Brandi©

Hele personalet glæder sig til at byde velkommen i de nye omgivelser.

Fra venstre Torben, Flemming, Karoline, Peter, Ulrik, Peter og Mathias, i den nye vinafdeling – Foto: Peter Brandi©

da_DKDansk