Det sker i Hørsholm Sogn i marts

#

Foto: Peter Brandi©

Her kommer marts måneds nyheder fra Hørsholm Kirke med en oversigt over, hvad der sker i kirke og sognegård den næste måneds tid.

Der er fire temagudstjenester i anledning af fasten. De finder sted på søndage kl. 16 og handler om faste og afholdenhed i relation til følgende fire ting: vin, kvinder, penge og mobil.

Til højmesserne i marts kan du bl.a. høre om forbundethed og grænser, om helbredelse ved hjælp af bøn, om undere, der går over, om den dybereliggende sandhed og om Guds skaberkraft.
Den 5. marts er der filmaften med den fantastiske tyske film “Min far Toni Erdmann”. Kom hvis du trænger til et godt grin og en klog film om forholdet mellem far og datter.

Søndag den 8. marts samles der ind til Folkekirkens Nødhjælp, så husk at sætte kryds i kalenderen og meld dig som indsamler. 

Den 12. marts en spændende koncert i kirken med orgel og trompetmusik, der bliver spillet samtidig med at Arne Haugen Sørensens kunst vises. 

Den 19. marts et foredrag for konfirmandforældre om unge og alle de krav, der stilles til dem i dag. 

Og så er vi kommet frem til Fællessang & Flygelklang den 27. marts med Bilogan Trio, der spiller musik af Brahms og Ross Edwards.

Måneden sluttes af med korkoncert i anledning af Mariæ bebudelse med musik af bl.a. Palestrina, Hassler, Walmisley og Grieg.

21. april kl. 19:00 Foredrag med Stig Fogh Andersen

Aldrig en kedelig tone – det har Kgl. Kammersanger Stig Fogh Andersen forsøgt at leve op til gennem en lang og fornem karriere på alverdens operascener, fra Berlin til Buenos Aires, fra Salzburg til Seattle.

Der blev spillet og sunget under opvæksten hjemme I Hørsholm, men det stod ikke skrevet, at Stig Fogh Andersen skulle optræde med de største dirigenter og operasangere i Richard Wagners Tristan og Isolde, Parsifal og Ringen.

Dette krævende liv på farten har haft sine omkostninger for helbredet og privatlivet, men Stig Fogh Andersen siger selv, at det har været og er stadig en spændende rejse.

Kom og hør Stig Fogh Andersen fortælle om en heltetenors udvikling og give eksempler på sin sangkunst akkompagneret af Søren Johannsen.

Læs mere på Hørsholm Kirkes hjemmeside her

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk