Virksomheder der har betalt for adgang, får igen adgang til genbrugspladserne

#

Af Peter Brandi

Virksomhed der i 2020 har købt adgang til Norfors’ genbrugspladser, har netop modtaget en mail med information om, at de igen kan benytte genbrugspladserne fra i morgen onsdag

I en e-mail skriver Norfors. “I lyset af den alvorlige situation omkring virusset COVID-19 har Norfors indført en række forholdsregler, som har til formål at reducere risikoen for smittespredning. Herunder lukning af genbrugspladserne, indtil videre frem til og med 29. marts 2020.

For at tilgodese erhvervslivets behov for at komme af med affald, åbnes der nu adgang for, at de virksomheder, som har købt adgang til Norfors’ genbrugspladser, kan aflevere affald i nødvendigt omfang fra og med ons 18. marts på følgende genbrugspladser:

Allerød Genbrugsplads, Nordkranvej 10, 3540 Lynge

Genbrugsplads Blokken, Blokken 48-60, 3460 Birkerød

Genbrugsplads Vandtårnsvej, Vandtårnsvej 2, 2980 Kokkedal

Åbningstider: Mandag-fredag: Kl. 7:00 – 17:00, Lørdag-søndag samt helligdage: Lukket

Vær opmærksom på de anbefalinger som Sundhedsstyrelsen har fremlagt for at forhindre smittespredning.”

Det er en opblødning af den tidligere holdning, som vi kan håbe på, også vil smitte af på almindelige borgere i Hørsholm. Ikke nødvendigvis i fuldt omfang, men der er en del situationer, hvor borgere kommer i en alvorlig klemme. F.eks. borgere der skal flytte, og i den forbindelse har indbo og andet man skal af med inden et bestemt tidspunkt.

Vi følger fortsat udviklingen her på redaktionen, og håber på det bedste for alle.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk