Forfatter Stig Åvall Severinsen og Gyldendal stiller bogen “Træk Vejret” gratis til rådighed som e-bog

#

Af Peter Brandi – Stig Åvall Severinsen – Foto: Peter Brandi©

I disse Coronatider er der mange ting vi ikke må/kan gøre. Vi overholder alle regler alligevel må vi se passivt til og håbe på at vi og vores familie ikke bliver ramt. Nu kommer Stig Åvall Severinsen med anvisning på hvordan vi kan forbedre vores vejrtrækning, og styrke vores lunger.

Men hvor svært er det lige at trække vejret? Det har vi jo altid gjort! Selvfølgelig har vi det. Men hvis vi gør det bedre, bliver vores mentale og fysiske helbred meget bedre.

Bogen “Træk Vejret” af Stig Åvall Severinsen – Foto: Peter Brandi©

Stig Åvall Severinsen (f.1973) ved hvad han taler om. Han er firedobbelt verdensmester i fridykning, der består i at dykke dybt og langt, mens man holder vejret. Hen er cand.scient. i biologi og ph.d. i medicin fra Aarhus Universitet, og har gennem de sidste 10 år praktiseret og forsket i vejrtrækningens gavnlige virkning på krop og sind.

Nu vil han, i samarbejde med sin forelægger Gyldendal, stille sin bog gratis til rådighed for alle danskere. Det sker som e-bog, der kan downloades ved at klikke her.

Bogen er oversat til mange sprog, og Stig foreslår, at du deler linket til alle du holder af, de kan så selv downloade bogen på det sprog de finder bedst.

Stig Åvall Severinsen foreslår at du begynder med de øvelser de 5 afslapningsøvelser der står på side 51 i den danske udgave, side 55 i den engelske.

Download bogen, læs den, og brug ventetiden til at forbedre din vejrtrækning.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk