Unormal høj efterspørgsel på naturmidler, der styrker immunsystemet

#

Af Peter Brandi – Foto: Peter Brandi©

Danmarks ældste naturmiddelfirma, Natur-Drogeriet, oplever en unormal høj efterspørgsel på C-vitamin, D-vitamin og Urte-pensil i øjeblikket. Alle tre produkter er immunstyrkende.

Imens mange erhvervsdrivende melder om nedgang i ordrer på grund af den situation, hele verden i øjeblikket befinder sig i, er status helt anderledes hos Danmarks ældste naturmiddelfirma, Natur-Drogeriet, der i år fylder 75 år.

Foto: PR.

Ifølge salgschef Helle Darling kører produktionsapparatet, der sammen med resten af virksomheden ligger i Hørning ved Skanderborg, med en for årstiden usædvanlig høj mængde af immunstyrkende produkter.

”I forhold til et almindeligt forår med forkølelse og influenza er efterspørgslen femdoblet på C-vitamin, D-vitamin og Urte-pensil, som alle tre virker immunstyrkende. Stigningerne varierer lidt, men den højeste ligger faktisk hos Urte-pensil, som er et af vores ældre produkter med mere end 40 år på bagen” siger Helle Darling.

Natur-Drogeriets produkter forhandles i mere end 500 fysiske butikker i Danmark fordelt på helsekostbutikker, Matas og apoteker. Virksomheden er godkendt af Lægemiddelstyrelsen som lægemiddelvirksomhed og lever op til de krav, som myndighederne stiller firmaer, der producerer og sælger naturmedicin.

I Hørsholm er Ø-Butikken en af de mere end 500 fysiske butikker, der blandt andet fører de nævnte 3 produkter fra Natur-Drogeriets.

Julie Andersen fra Ø-Butikken siger, ”der ingen tvivl om, at når myndighederne, går ud og oplyse om at vi skal styrke vores immunforsvar, samtidig med at de anbefaler at den almindelige dansker styrker sig med vitaminer, så er det noget befolkningen hører efter.

Som specialforretning med særligt uddannet personale, er vi nogle af dem, der kan vejlede om, hvilke produkter der kan hjælpe kunderne i deres individuelle behov, også i forhold til den nuværende situation.

Der er ingen tvivl om, at der kan gøres rigtig meget for at styrke ens immunforsvar. Især i forhold til de let-optagelige vitaminer, olier, kosttilskud og naturlægemidler. Især det at styrke luftvejene i øjeblikket har meget fokus.”

Et blik ind i Ø-Butikken – Foto: Peter Brandi©

Julie tilføjer, ”det også er vigtigt at tilpasse den måde vi driver forretning på, f.eks. har vi haft behov for at være nytænkende i forhold til vores pakke og leverings service.

Hvis kunder føler sig utrygge ved at handle direkte i butikken, kan de hente varerne i en plastikpose foran / bagved butikken og betale direkte på MobilePay

Vi har også en service til dem der er i karantæne, syge eller blot føler sig utrygge ved at handle i den nuværende situation. De kan få leveret varerne direkte til døren.

Vi har også været heldige med, at vi i god tid lykkedes med at få en god sending af Sonetts naturlige håndsprit, (som i talende stund stadig er på lager). Det og vores nye tiltag har givet os rigtig mange nye kunder fra nær og fjern. De kommer fra Frederikssund, Humlebæk og Skodsborg og endda længere væk.”

Julie Andersen slutter ”Bevares; der skal løbes stærkt, for vi er heldige at have gode loyale, lokale kunder der støtter os i denne svære tid. – Tak  for det.”

da_DKDansk