Hørsholm har brug for ekstra hænder under Corona krisen

#

Modelfoto – Peter Brandi©

Hørsholm Kommune efterlyser borgere, som har sundhedsfaglig baggrund eller kendskab til det socialpædagogiske arbejde. På nuværende tidspunkt kan kommunens eget personale godt løse opgaverne på pleje- og ældreområdet, men der forberedes et Corona beredskab, som kan tage imod et stigende antal syge, udsatte og ældre borgere i den kommende tid.

På forkant med situationen

Kontakt kommunen hvis du har lyst til og mulighed for at indgå i kommunens Corona beredskab, som skal sikre, at vi også i en nødsituation kan yde den nødvendige hjælp til ældre og udsatte borgere i Hørsholm Kommune.

Borgmester Morten Slotved (C) – Foto: Peter Brandi©

“Vi kan hurtigt komme i en situation, hvor vi mangler ekstra hænder til at håndtere vores ældre og sårbare borgere. Vi efterlyser derfor borgere, der kan træde til, hvis behovet opstår. Vi rekrutterer folk nu, så vi kan være på forkant med situationen, hvis den udvikler sig til det værre. Jeg vil gerne opfordre alle til kraftigt at overveje, om de kan stå til rådighed.”

Borgmester Morten Slotved siger:

“Vi kan hurtigt komme i en situation, hvor vi mangler ekstra hænder til at håndtere vores ældre og sårbare borgere. Vi efterlyser derfor borgere, der kan træde til, hvis behovet opstår. Vi rekrutterer folk nu, så vi kan være på forkant med situationen, hvis den udvikler sig til det værre. Jeg vil gerne opfordre alle til kraftigt at overveje, om de kan stå til rådighed.”

Hørsholm Kommune vil også benytte medarbejdernes ressourcer på tværs af fagområder.

Man kan hjælpe, hvis man har en sundhedsfaglig baggrund eller socialpædagogiske kompetencer. Man vil selvfølgelig blive oplært efter behov, og det er vigtigt at man har tid til at tage nogle vagter. Arbejdet er lønnet. Hvis man selv er i risikogruppen for at blive alvorligt syg, skal man ikke ansøge.

Man kan læse mere om indsatsen på BorgerLab eller sende en mail på coronaberedskab@horsholm.dk, hvori man kort beskriver sin uddannelse, erfaring, navn og telefonnummer. Bemærk at man IKKE skal skrive sit cpr.nr. eller andre personfølsomme oplysninger i mailen.

Hørsholm Kommune kontakter alle, der har meldt sig, hvis det bliver nødvendigt i forhold til etablering af et Corona beredskab. De oplysninger, som vi modtager, vil blive slettet igen, når situationen har normaliseret sig.

Man kan følge den aktuelle situation og finde akutnumre til kommunen på www.horsholm.dk/corona.

da_DKDansk