Matas i Hørsholm Midtpunkt genåbner i morgen fredag

#

Pressefoto

Efter at have været lukket i over en måned på grund af corona krisen, genåbner Matas nu i Hørsholm Midtpunkt.

Matas i Hørsholm Midtpunkt, der har været lukket siden myndighedernes nedlukning af handlen i centrene, genåbner fredag den 24. april.

Under coronakrisen har en stor del af Matas’ kunder handlet deres varer på matas.dk, som har oplevet en stor fremgang under krisen. Mange materialister fra de lukkede butikker er midlertidigt flyttet med kunderne over på nettet som online-rådgivere, men savnet efter at se og tale med såvel kolleger som kunder er stort.

– Jeg glæder mig sådan til at byde kunderne velkommen i butikken igen. Og jeg garanterer, at vi har lageret fyldt med både håndsprit og solcreme, som jo er i høj kurs i øjeblikket, hvor solen virkelig skinner og mange børn igen er mødt op i skoler og daginstitutioner, siger Kristine Estoft, der butikschef i Matas i Hørsholm Midtpunkt.

Matas har i alt 270 butikker over hele landet, hvoraf cirka 240 har været åbne under hele krisen.

da_DKDansk