Konservative i Fredensborg og Hørsholm opstiller ny folketingskandidat

#

Af Peter Brandi – Christoffer Buster Reinhardt – Pressefoto

Bestyrelserne i Fredensborg og Hørsholms vælgerforeninger har enstemmigt besluttet at pege på Christoffer Buster Reinhardt som deres nye folketingskandidat. Han afløser Otto B. Christiansen, der trak som sig kandidat efter folketingsvalget i 2019.

Christoffer Buster Reinhardt er 29 år gammel og sidder i Region Hovedstaden, hvor han er formand for sundhedsudvalget. Han er også medlem af kommunalbestyrelsen i Rudersdal kommune, hvor han sidder i Byplanudvalget, Miljø- og Teknikudvalget, Bycenterudvalget – Privat bor Christoffer Buster Reinhardt på Ernst Bojesens Vej i Holte.

Formand for Fredensborg Vælgerforening Rene Nørbjerg og formand for Hørsholm Vælgerforening Tomas Dyrbye siger i en fælles udtalelse, at de er glade og stolte over at få et så stort politisk talent som Christoffer Buster Reinhardt til at være den nye folketingskandidat. ”Vi ser frem til et godt samarbejde med Christoffer Buster Reinhardt, og regner med at han kan sikre partiet det tredje mandat i Nordsjællands Storkreds”.

Christoffer Buster Reinhardt udtaler, at han er glad for at være blevet folketingskandidat og at netop Fredensborg kredsen gennem årene har givet valg til mange af de store Konservative politikere, inklusive Hans Engell og Lars Barfoed. ”Jeg går ydmygt til opgaven som kandidat til folketinget med respekt for at netop Fredensborg kredsen er en traditionel konservativ højborg. I tæt samarbejde med de to vælgerforeninger vil jeg arbejde for at vi får de tre mandater.”

Han fortsætter: “Midt i nyere tids største sundhedskrise er det vigtigt at huske på, at forudsætningen for, at vi kan have et så stærkt sundhedsvæsen, som det danske, er at vi har et stærkt privat erhvervsliv – også på den anden side af Corona. Jeg er meget bekymret for, at regeringen på den anden side af Corona krisen skruer markant op for skatter og afgifter – det er efter min mening den helt forkerte vej at gå”.

Christoffer Buster Reinhardt vil være Nordsjællands stemme: “Jeg er lokal Nordsjælland-kandidat, og jeg elsker vores lille smukke del af Danmark. Men jeg bryder mig meget lidt om den måde, som Nordsjælland bliver behandlet i den politiske debat. Bare se på regeringens forslag til ny udligningsordning, spørgsmål om stigende ejendomsskatter eller debatten om udflytning af arbejdspladser. Sådan noget vil jeg aldrig stemme for, hvis jeg bliver valgt til Folketinget”.

Det er dog en forudsætning for valget af Christoffer Buster Reinhardt som folketingskandidat, at medlemmerne af foreningerne bekræfter opstillingen på en ekstraordinær generalforsamling. Denne bliver afholdt så snart de nuværende Corona restriktioner er løftet, lyder det fra de to bestyrelser.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk