Nadja Hageskov genopstiller ikke

#

Af Peter Brandi – Foto: Peter Brandi©

Efter knap 12 år i lokalpolitik, har Nadja Hageskov (C), valgt ikke at genopstille til kommunalvalget den 16. november i år.

Nadja har gennem alle 12 år været en aktiv del af den konservative gruppe i Kommunalbestyrelsen.

Nadja Hageskov fortæller, at hun været glad for sin tid i Kommunalbestyrelsen og arbejdet der. ”Tiden er kommet nu, hvor jeg har behov for at fokusere på min familie og mit ”civile” arbejde,” siger Nadja Hageskov.

Tomas Dyrbye, formand for den Konservative Vælgerforening i Hørsholm – PR foto

Tomas Dyrbye, formand for den konservative vælgerforening siger, at han vil savne Nadja: ”Nadja har været en seriøs og meget dygtig konservativ politiker. Altid til rådighed og med en skarp evne til at tage rette beslutninger.” Han takker hende for indsatsen gennem mange år: ”12 år er langt tid at være beskæftiget med politik ved siden af sit faste arbejde. Så jeg kan godt forstå, at Nadja nu vil bruge sin tid til andre ting. Jeg ønsker Nadja al held og lykke. Men jeg siger også: På Gensyn. Døren er altid åben, og der er jo KV hvert fjerde år”.

Nadja Hageskov blev valgt til kommunalbestyrelsen i november 2009 og har siden september 2010 stået i spidsen for udviklingen af Hørsholms sport-, fritids-, og kulturliv. Hun er særlig stolt af, hvordan kulturhus Trommen samt biblioteket har udviklet sig til glæde for hele byen, samt at der nu er kommet godt gang i planerne for udvikling af Idrætsparken.

Borgmester Morten Slotved (C) – Foto: Peter Brandi©

Borgmester i Hørsholm, Morten Slotved (C), er ærgerlig, men har fuld forståelse for Nadjas beslutning. ”Nadja er en meget værdsat og vellidt kollega, som altid har stået på mål for ordentlighed og for gode, konstruktive løsninger. Selvfølgelig kommer jeg til at savne hende. Jeg har dog stor respekt for Nadjas valg om nu at flytte fokus, og lægge kræfter i sit nye job og lederrolle.”

da_DKDansk