Vi må have udlejning af skøjter ved slotssøen

#

Af Glen Madsen – Foto: Peter Brandi©

Dansk Folkeparti opfordrer Sports, Fritids- og Kulturudvalget og administrationen til hurtigst muligt at iværksætte, at skøjtehallens udlejningsskøjter kan udlejes ved den naturligt tilfrosne sø ved Hørsholm Kirke.

Når der nu langt om længe er kommet brugbar is på søen ved Hørsholm Kirke, har Dansk Folkeparti i dag rettet henvendelse til Sports, Fritids- og Kulturudvalget samt den resterende del af Kommunalbestyrelsen med en opfordring til, at de skøjter, der normalt kan lejes i skøjtehallen, på den ene eller anden måde i stedet kan lejes ved den tilfrosne sø.

Dansk Folkepartis medlem af Kommunalbestyrelsen Glen Madsen siger,
”I denne tid, hvor Hørsholms borgere, grundet de mange restriktioner, hverken kan komme til sport, i skøjtehallen, i svømmehallen m.v., har moder natur givet de skøjteglade borgere en kærkommen mulighed for at få skøjter under fødderne igen. Mange har heldigvis egne skøjter og har været på isen siden, den blev åbnet for nogle dage siden. Men der er også nogle, der ikke har egne skøjter, som så må nøjes med at kigge på. Det synes jeg er tosset, når vi i skøjtehallen har udlejningsskøjter, der alligevel bare står og bliver støvet. De skal da op til søen ved kirken i stedet for, så alle dem, der ønsker det, kan få en fed oplevelse her i vinterferien. ”

da_DKDansk