Fast testcenter – med hurtigtest i Hørsholm

#

Podning for coronavirus – Foto: Lars Wallin©

Som led i den nationale teststrategi, og for at sikre let adgang til test for COVID-19, bliver der nu etableret et fast tilbud om såvel PCR- som hurtigtest i alle kommuner. Det faste sted for hurtigtest kommer til Hørsholm Kommune allerede fra på onsdag d. 3. marts.

Det faste testcenter åbner på Selmersbo Aktivitetscenter, Selmersvej 13, på onsdag d. 3. marts. Testcenteret er åbent for alle, som ønsker at lade sig corona-teste ved hurtigtest (næse).

Åbningstiden på onsdag er kl. 12.00-20.00. Herefter vil den faste åbningstid for hurtigtest være alle dage (også weekend) fra kl. 8.00-20.00.

Testpersonalet vil bestå af tre medarbejdere fra Copenhagen Medical, som er leverandør efter aftale med Region Hovedstaden. Det betyder at der kan gennemføres ca. 50 tests i timen.

PCR-testcenter
Det er målet, at alle lokale PCR-test-steder er etableret i kommunerne pr. 15. marts 2021. Det er Region Hovedstaden, der står bag PCR-testcentrene, og det kommende faste PCR-test-sted i Hørsholm vil være med begrænset åbningstid alle ugens dage. Disse vil således kunne have åbent enten fra kl. 08.00-13.00 eller fra kl. 15.30-21.00.

Hørsholm Kommune er i skrivende stund i gang med at finde egnede lokation(er) til PCR-testcenteret og vil snarest muligt melde nyt ud herom.

Peter

da_DKDansk