Hørsholm skal rejse sig efter nedtur

#

Af Mads Olesen – Arkivfoto: Markus Kluge©

Hørsholm 79ers’ sæson har budt på masser af op- og nedture, og efter endnu en af de sidste, skal holdet forsøge at rejse sig mod SISU onsdag.

I forrige weekend scorede Hørsholm en flot skalp, med en sejr over Amager, ligaens førerhold. Seks dage senere, fredag aften mod BMS Herlev, blev det til et kæmpe nederlag, i en kamp, hvor tre nøglespillere måtte sidde ude med skader.

Anne Hee er fortsat ude mod SISU, mens Gritt Ryder og Marie Louise Blyme begge er tvivlsomme. I deres sted er der en række andre spillere, der skal træde op, hvis ikke SISU skal have sæsonens første sejr.

SISU har haft en svær sæson, helt uden sejre, men i begge kampe mod Hørsholm har de gjort flot figur. Især i kampen i Gentoftehallen midt i december, var det tæt på at hjemmeholdet fik den første sejr. Hørsholm var foran 27-49 midt i tredje periode, men formåede kun at score fire point i kampens sidste 14 minutter. Det tillod SISU at komme så tæt på som 48-35, da kampen sluttede.

SISU er et ungt hold, med 18-årige Asta Blauenfeldt som topscorer med lige under 15 point i gennemsnit. Ligeledes 18-årige Caroline de Klauman tager flest point for Gentofte-klubben.