Ny leder af Aktivitetscentret Sophielund starter 1. april

#

Af Peter Brandi – Lisbeth StorgaardPressefoto

Hørsholm Kommune ansætter Lisbeth Storgaard som ny leder af Aktivitetscentret Sophielund pr. 1. april 2021. Aktivitetscentret Sophielund er et kommunalt tilbud til alle pensionister og efterlønnere, der er bosiddende i Hørsholm Kommune.

Lisbeth er uddannet pædagog, har mange års ledererfaring og kommer fra en stilling som centerleder på Brogårdshøj Plejecenter i Gentofte Kommune, hvor hun har været ansvarlig for driften af aktivitetscenter, køkken og café.

Lisbeth tiltræder jobbet 1. april og har en måneds tid sammen med nuværende centerleder Birgit Jensen, som går på pension 1. maj – så der er tid til en grundig introduktion og overlevering.

Chef for Center for Sundhed og Omsorg, Dorte Dahl, siger:

”Birgit har gennem 14 år ledet Aktivitetscenter Sophielund med stor dygtighed og højt engagement, og vi kommer til at savne hende. Samtidig glæder vi os til at byde Lisbeth velkommen, og jeg er overbevist om, at hun vil føre centret godt videre. Aktivitetscentret er lige nu midlertidigt lukket på grund af Covid-19-situationen, men så snart vi får grønt lys, vil det igen være omdrejningspunktet for arrangementer og aktiviteter for Hørsholms ældre borgere.”

Kommende leder Lisbeth Storgaard udtaler:

”Jeg vil arbejde for at skabe liv og livskvalitet hos de ældre i Hørsholm Kommune. På Sophielund ser jeg muligheden for at mennesker mødes med hinandens forskelligheder. Jeg tror meget på, at det netop er i forskellighederne, at vi kan udvide vores horisont og ikke mindst inspirere og hjælpe hinanden.”

da_DKDansk