Så er Peter Beier Chokolade åben i Midtpunktet

#

Af Peter Brandi – Pressefoto

Så er Peter Beier åbnet på torvet i Hørsholm Midtpunkt. På grund af corona bestemmelser, er caféen fortsat lukket, men der er mulighed for take-away.

Åbningen fejres hele dagen fra kl. 10 til 19, med specielle åbningstilbud.

Se dagens åbningstilbud her:  https://pbchokolade.dk/grand-opening-hoersholm-midtpunkt/  

Med åbningen af Peter Beier tager Hørsholm Midtpunkt endnu et skridt fremad, mod at være et center med et globalt tilsnit.

Peter Beier er en dansk familievirksomhed, med hovedsæde på Ørsholt Gods der ligger i Nordsjælland en halv times tid fra Hørsholm.

De prisbelønnede og håndlavede chokolader fremstilles af deres entusiastiske og dygtige personale på Ørsholt Gods, som ligger i naturskønne omgivelser. 

Der er 130 hektar med søer, skov og mark, hvor virksomheden dyrker egne æbler, pærer, kirsebær, blåbær, blommer, brombær, hindbær, mandler, valnødder og hasselnødder, der alt sammen indgår i produktionen af deres håndlavede chokolader. 

På Ørnsholt Gods har Peter Beier deres egent uddannelsescenter bestående af undervisningslokaler samt orangeri med kakaotræer fra deres egen plantage i den Dominikanske Republik. Uddannelsescenteret anvendes dels til uddannelse af eget personale og dels i forbindelse aktiviteter som chokoladeforedragteambuilding kurser mm.

Som Peter Beier udtrykker det, ”Smagsoplevelsen er altid højsædet, og vores udvikling og tilgang til vores chokolade er båret af ambitionen om at skabe et lille stykke perfektion hver eneste gang”.

da_DKDansk