Konservative er klar med kandidatlisten til kommunalvalget 2021

#

Af Peter Brandi – Tomas Dyrbye formand for Den Konservative Vælgerforening i Hørsholm – PR-foto

Allerede i oktober sidste år valgte Den Konservative Vælgerforening at genopstille den nuværende Borgmester Morten Slotved som partiets spids- og borgmesterkandidat til kommunalvalget 2021.

Nu er den samlede kandidatliste til kommunalvalget 16. november 2021 klar

Det er med stor glæde, at vi nu samlet kan præsentere de første 17 konservative kandidater til kommunalvalget den 16. november 2021.

Tomas Dyrbye, der er formand for såvel vælgerforeningen som kandidatudvalget udtaler: ”I Hørsholms konservative vælgerforening er vi stolte af at kunne præsentere en foreløbig liste med hele 17 kandidater, som er klar til at tage medansvar og stille deres engagement og arbejdskraft til rådighed for et endnu bedre Hørsholm. Den store interesse for at stille op for Konservative i Hørsholm er tegn på bred opbakning til den linje, som Borgmester Morten Slotved og den konservative gruppe i kommunalbestyrelsen står for: Tryghed og ansvar, det brede samarbejde, og fremtidssikrede løsninger til glæde for alle byens borgere.”

Borgmester Morten Slotved (C) – Foto Peter Brandi©

Den konservative liste indeholder en del velkendte navne, men der er også flere nye navne. Vælgerforeningen giver udtryk for, at de på baggrund af kandidaternes faglige, politiske og personlige erfaringer, har stærke bud på samtlige poster i de politiske fagudvalg.

Borgmester Morten Slotved udtaler: ”Jeg er yderst tilfreds med det stærke kandidathold, vi Konservative stiller med. Holdet har et stort engagement, og trods Covid19 og digitale møder, er vi allerede godt i gang med det indledende kampagnearbejde. Jeg er meget taknemmelig for, at så mange dygtige konservative ønsker at være med at videreudvikle vores fælles Hørsholm.”

Konservative kandidater til KV21

 • • Spids- og borgmesterkandidat, Morten Slotved, msl@horsholm.dk,

Øvrige kandidater (i vilkårlig rækkefølge):

 • • Maj Allin Thorup, mth@horsholm.dk
 • • Bent Fabricius, bfa@horsholm.dk
 • • Charlotte Kirchheiner Hansen, cki@horsholm.dk
 • • Jan Heuring Klit, jhk@horsholm.dk
 • • Annette Wiencken, anw@horsholm.dk
 • • Esben Dyekjær, esbendyekjaer@gmail.com
 • • Eva Bryld, evabryld@live.dk
 • • John M. Jensen, johnjensen1@gmail.com
 • • Ole Wessung¸ ole@360sundhed.dk
 • • Otto B. Christiansen, ottochristiansen@hotmail.com
 • • Per Balser, balser@mail.dk
 • • Peter Agger, pa@slhdk.dk
 • • Renata Frolova, renata.frolova@gmail.com
 • • Steffen Brygger Lund, steffenbryggerlund@gmail.com
 • • Thomas Tygesen, thomas.tygesen@tt-r.com
 • • Tomas Dyrbye, tomas@dyrbye.dk

Det valgtekniske
Den Konservative Vælgerforening gør opmærksom på, at det grundet Covid19 ikke har været muligt at afholde en opstillende generalforsamling i vælgerforeningen. Denne liste udgør derfor kandidatudvalget og bestyrelsens indstilling til generalforsamlingen, som afholdes så snart sundhedsmyndighedernes retningslinjer gør det muligt. Det er generalforsamlingen som endeligt godkender listen og afgør opstillingsrækkefølgen.

Kandidatudvalget har stadig dialog med flere mulige kandidater, hvorfor den endelige liste kan komme til at indeholde yderligere navne. (Dog maks. 23).

da_DKDansk