David vandt over Goliat, og børnene på NGG er befriet

#

Af Jes Holm (I), kandidat til KV21  – Tegning: Free Bible Images

David vandt over Goliat – Ikke pga. sin styrke men pga. sin kløgt. Det er også historien om den grove overmagt, som forsøger at tryne den lille, som passede på sine får. I Hørsholm Kommune har vi lige haft en politisk historie, som minder om David og Goliat, og den kan du læse nu.

Kan du huske, hvordan flertallet i Hørsholm Kommunalbestyrelse den 27. september 2021 misbrugte børnene på NGG som gidsler i deres bitre kamp mod Fredensborg Kommune?
Der var heldigvis én retfærdig og frihedssøgende politiker (Jakob Nybo fra LA) som råbte ‘Stop og hør lige’, men de resterende 16 stemte alligevel det urimelige forslag igennem om at ignorere NGGs byggeplaner og at ‘lokalplanen omkring Christianshusvej ikke længere skal prioriteres og tages ud af planlægningen’.

Efter et læserbrev, mange snakke og diskussioner på Facebook har et enigt økonomiudvalget heldigvis nu den 10. november besluttet at omgøre denne dumme og urimelige beslutning og dermed kan NGG nu igen få behandlet sine byggeplaner og udvikle sig.

Hvis du kan lide historierne, da kan du få flere ved at læse det gamle testamente samt stemme på Liberal Alliance (LA) til kommunalvalget og dermed vil såvel fårene, børnene og måske samvittigheden få det bedre.

da_DKDansk