Nissetur i Hørsholm Slotshave 11. december

#

Nisseforsker Pernille Stockfleth – Pressefoto

Den traditionelle julestue på Hørsholm Egns Museum bliver i år erstattet af et mere Covid19-sikkert udendørs arrangement for børnefamilier. Det sker lørdag den 11. december.

Hørsholm Egns Museum har nemlig været så heldig at få besøg af en ægte nisseforsker, som inviterer nissenysgerrige børn med på en rigtig hyggelig juletur i Hørsholm Slotshave sammen med deres voksne.

Sammen med den berømte nisseforsker går I på jagt efter spor fra nisser i Slotshaven. Undervejs vil I høre om de forskellige nisser, og den magi, der opstår i en ægte nisse! Turen varer en god times tid, og er for familier med mindre børn. “Husk varmt tøj, nissehumør og et åbent barnesind!” hvisker nisseforskeren Pernille Stockfleth.

Om Nisseforskeren
Pernille Stockfleth er professionel historiefortæller i Levende Fortællinger. Mange har allerede mødt hende som vaskekone ved Hirschholm Festival. Hun arbejder imidlertid også “videnskabeligt” med nisser. De små væsner kan blive helt op til 300 år gamle, fortæller hun, og undervejs vil I f.eks. høre om vejrnissen, og om sportsnissen, der allerede har stillet skiene frem; og om alle de andre nisser som bebor Hørsholm Slotshave ved juletid. Måske er I ligefrem så heldige at finde spor efter dem! 

Hvordan du kommer med kan du se her:

Tidspunkt: lørdag d 11/12, kl. 13.30 og kl. 15.00. Tilmelding nødvendigt (se nedenfor).

Sted: Mødestedet er foran Hørsholm Egns Museum.

Pris: 25 kr. pr. barn.

Tilmelding: Der er plads til 35 personer på hver tur. Det er først til mølle. Ring eller send sms på tlf. 61 81 58 31 og oplys hvor mange I kommer, og hvilket tidspunkt, I ønsker at reservereplads. Så ringer/skriver vi tilbage med bekræftelse. Man er først tilmeldt, når man har modtaget bekræftelse. Betaling sker ved mobilepay eller kontant umiddelbart før turen.

Praktisk: Tag tøj på, som passer til vejret! Der er ikke åbent på museet, men der vil være mulighed for at benytte toilettet, hvis det skulle knibe😊

da_DKDansk