Venstre tager afstand

#

Af Bestyrelsen i Venstre Hørsholm  & Kommunalbestyrelses Gruppen Venstre Hørsholm.

Den 8 dec, var en samlet Venstre gruppe nødsaget til med omgående virkning at stoppe samarbejdet med Anne Ehrenreich, så hun ikke fremover ville være en del af Venstres gruppe i Hørsholm Kommunalbestyrelse. Årsagen var alvorlige samarbejds- og loyalitets problemer overfor Venstre KB gruppe og Venstre som parti. 

Anne Ehrenreich har søndag den 9/1 offentliggjort påstande og en version af forløbet som ligger langt fra det egentlige handlingsforløb.

Venstre Hørsholm har selvfølgelig fulgt alle regler og vedtægter, samt i hele processen haft en meget tæt dialog med Venstres hovedkontor om denne beslutningen og proces, og kan naturligvis kun igen beklage at det blev nødvendigt at træffe sådan en beslutning.

Venstre Hørsholm tager naturligvis 100% afstand fra Anne Ehrenreich´s frontalt angreb og alvorlige falske beskyldninger mod Venstre som parti, Hørsholm Venstres vælgerforening, Spidskandidat og gruppeformand, samt bestyrelsesformand.

Vi har i Venstres gruppe gennem tiden brugt rigtig meget energi på problemet og i særdeleshed her sidst i forløbet, der jo desværre endte som det gjorde. Det er derfor også trist at vi nu igen føler os tvunget til at skulle ud at kommentere vores beslutning.

Vi er kede af at Anne Ehrenreich fortsætter med at skade partiet offentligt- og nu i relation til personforhold, hvilket blot understreger nødvendigheden af den beslutning vi har måttet træffe.

Venstre står som parti fuld fast på beslutningen, som ikke kunne have været undgået efter at alt har været prøvet, og dette drejer sig udelukkende om gennemgående samarbejdsproblemer og tillidsbrud fra Annes side og ingen andre. 

Anne har gentagende gange fået mulighed for at stoppe illoyalt partiskadelig virksomhed, men har ikke været villig til at stoppe, derfor måtte samarbejdet ophøre. 

Dette var en intens kulminationen frem mod  den 8/12 på mange års samarbejdsproblemer. Problemer som er velkendt i det politiske miljø.

Venstre vil gerne diskutere politik, men ønsker ikke at deltage i Annes forsøg på at diskutere interne person problemer i pressen, så derfor ikke yderligere kommentarer

da_DKDansk