Dialogmødet om ny kulturpolitik udskydes

#

Af Peter Brandi – Billedet er fra Hirsholm Festivallen i 2021 – Foto: Peter Brandi©

Hørsholm Kommune meddeler i dag, at man udskyder det planlagte dialogmøde med foreningslivet om ny kulturpolitik.

Vi kan desværre ikke afholde et sådan møde i øjeblikket grundet de høje smittetal i Hørsholm, lyder det fra Hørsholm Kommunes krisestab. Kommunen har derfor besluttet at udskyde det planlagte møde den 20. januar med kommunens foreningsliv. Vi forventer, at mødet i stedet afholdes primo marts, oplyser kommunen.

Kommunens mange foreninger er væsentlige parter i arbejdet med udvikling af en ny kulturpolitik. Vi har derfor planlagt en række involveringsprocesser med vores foreningsliv, hvor deltagerne i mindre grupper og på tværs af grupperne skal drøfte kultur og kulturpolitik, oplyser Team Kultur og Idræt.

Live Comment

Your email address will not be published.

da_DKDansk