Gratis foredrag: Menneskeskabte naturkatastrofer?

#

Af Peter Brandi – Pressefoto

Torsdag d. 3. marts kl. 18.30 inviterer Hørsholm Bibliotek til et storslået fotoforedrag. Oplev naturfotograf Henrik Egede-Lassens på én gang stærkt fascinerende og foruroligende naturfotografier på tæt hold, når de projiceres op på det store lærred.

Henrik Egede-Lassen, der ud over at være naturfotograf er safarileder, forfatter, dykker, filmproducent og medlem af Eventyrernes Klub, tager os med til verdens naturkatastroferamte brændpunkter – fra Indonesiens døende koralrev til indlandsisen og fra smeltevandshuller til Amazonas skovbrande. Han forsøger at svare på, om der en sammenhæng mellem vores levevis og naturkatastrofer som f.eks. oversvømmelser og ekstrem tørke? Hvis ja, hvad kan vi gøre ved det? – og kan naturvidenskaben hjælpe os til at finde bæredygtige løsninger?

Foredraget er ganske gratis, men kræver en gratisbillet, som kan hentes på bibliotekets hjemmeside.

Savner du læseinspiration om emnet har biblioteket lige nu en udstilling med bøger og dokumentarfilm som handler om klima, bæredygtighed og vores klode.

da_DKDansk