Rungsted Fysioterapi skifter ejer og navn

#

Af Peter Brandi – Foto: Teamet du kan møde – Pressefoto

Erfarne fysioterapeuter overtog Rungsted Fysioterapi pr. 1. april 2022 og klinikken skiftede samtidig navn til FYSIO COMPANY Rungsted.

Fysioterapeuterne og ægteparret Christina & Frode Dam Rekstad overtog pr. 1. april Rungsted Fysioterapi efter Marianne Dall-Jepsen, som har drevet klinikken i de seneste 25 år.

Christina & Frode Dam Rekstad ejer samtidig en klinik i Nordhavn og er tidligere indehavere af to store klinikker i henholdsvis København K samt Bornholm. De glæder sig til at blive en del af lokalmiljøet og til at videreføre en veldrevet klinik med godt renommé.

Ægteparret brænder for udvikling, faglig dygtighed, sundt arbejdsmiljø og nærvær i arbejdet med deres klienter/patienter. De har således de seneste 17 år, som klinikejere arbejdet målrettet mod at skabe det bedste faglige miljø kombineret med indbydende faciliteter til gavn for både klienter og medarbejdere.

Christina & Frode Dam Rekstad har i flere år haft øje på klinikken i Rungsted, da de selv for mange år siden arbejdede på klinikken i Skodsborg og elsker området, der giver mulighed for at inddrage naturen og omgivelserne i deres arbejde.

De vil fortsat tilbyde behandlinger, patienthold, speciale indenfor idrætsfysioterapi, løb, gyn. obs, McKenzie, GLAD træning, neurologi etc. og samtidig implementere diverse udendørs træningshold i skoven og ved vandet.

Der bliver også mulighed for at deltage på hold indenfor yoga og pilates, ligesom de tilbyder personlig træning både individuelt eller med en partner.

Christina & Frode beholder det gode team, der i forvejen arbejder på klinikken og supplerer med 3, ligeledes erfarne, fysioterapeuter og klinikken huser dermed foreløbigt 8 fysioterapeuter samt en sekretær.

Her fra Hørsholm Nyheder, byder vi Christina & Frode velkommen og ønsker dem al mulig held og lykke.

da_DKDansk