Frivillige efterlyses til juleaften

#

Af Tina Holkmann Gerling Centerleder Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm – Foto: Museum Nordsjællands Julestue i 2019 (Foto: Peter Brandi©)

Planer om fælles juleaften på Selmersbo, men der mangler frivillige.

Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm har igen i år nedsat en initiativgruppe, som ønsker at skabe en hyggelig juleaften for Hørsholmborgere, der skal være alene juleaften og som har lyst til af være sammen med andre medborgere.

Vi har tidligere afholdt et tilsvarende arrangement med stor succes for 56 deltagere. I 2020 og igen i 2021 måtte juleaftensarrangementet til stor skuffelse for de tilmeldte desværre aflyses pga. Corona.

Forberedelserne til dette års arrangement starter allerede nu. Flere frivillige, som tidligere har deltaget i arrangementet, har meldt sig igen i år, men vi har brug for endnu flere, så vi sammen kan planlægge en hyggelig juleaften. Det vil naturligvis være dejligt, hvis de frivillige også vil deltage i selve juleaften, men det er ikke en forudsætning, idet der også ligger vigtige opgaver forud for og efter juleaften.

Den frivillige indsats vil ikke omfatte madlavning, men udelukkende planlægning og gennemførelse af juleaften. Herunder klargøring og oprydning af Selmersbos  lokale samt klargøring af julemaden, som bestilles udefra.

Alle der vil være med til at skabe en dejlig juleaften for sig selv og andre, er meget velkomne til at kontakte Dorrit Krogh enten på mail dorritkrogh@gmail.com eller på mobil 30717577. Eller kom ind på Frivilligcenteret, Rungstedvej 1C, 1. sal. Der er åbent mandag-torsdag kl. 9 – 14.

Initiativgruppen vil sætte stor pris på, at blive kontaktet så hurtigt som muligt og senest fredag den 18. november, så forberedelserne kan sættes i gang. Der er mange opgaver både store og små, som vi glæder os til at få hjælp til, så vi forhåbentlig kan skabe en god og velforberedt juleaften på Selmersbo for dem, der gerne vil fejre juleaften sammen med andre medborgere.

da_DKDansk