Ny COO i Dall Energy

#

Af Peter Brandi – Torben Høberg, pressefoto

Dall Energy oplever stor vækst, og er derfor i gang med at opruste – også på ledelsesfronten. I den forbindelse har man budt velkommen til Torben Høberg, der skal være Dall Energys nye COO. Som COO skal han være med til at føre Dall Energy videre op i den internationale superliga med fokus på at optimere driften.

En international kapacitet med speciale i kundeværdi
Dall Energy er i gang med en opgradering og opkvalificering af forretningen og organisationen som helhed. En nøglebrik i denne proces er nyligt tiltrådte COO, Torben Høberg, som skal overtage en stor del driften og den internationale kundeservice og -værdiskabelse, mens CEO Jens Dall Bentzen skal fokusere på fortsat vækst. 

”Vi er glade og stolte over, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Torben til Dall Energy. Med sin store erfaring fra det europæiske marked og sit speciale inden international kundeservice, vil han kunne tage vores organisation til det næste niveau i forhold til produktisering og skalering af vores unikke løsninger. Målet er, at han skal gøre os endnu bedre til vores kerneydelse”, siger CEO Jens Dall Bentzen fra Dall Energy.

”Kunder skaber kunder. Og derfor er det så afgørende at have fokus på at skabe kundeværdi igennem hele processen fra første kontakt og i hele anlæggets levetid. Derudover ser jeg et kæmpe potentiale for udvikling i forhold til driften, vedligehold af biomasseanlæg og i det såkaldte aftermarket, hvor jeg har en stor del af mine kompetencer. Dall Energy har nemlig fat i et super-nichemarked, og er derfor i færd med at definere, hvordan det marked vil komme til at tage sig ud i fremtiden. Det skal vi lukrere på”, tilføjer Torben Høberg.

Et godt tidspunkt at blive en del af Dall Energy
Der er sket ting og sager hos nordsjællandske biomasse- og pyrolyseteknologivirksomhed inden for det seneste år. Virksomheden har både har lukket sin største handel nogensinde på et trecifret millionbeløb og har netop modtaget knap 80 millioner kroner i investering fra en fransk, bæredygtig investeringsfond.

”Det er et godt tidspunkt at blive en del af Dall Energy på, for der sker så meget netop nu – både herhjemme og internationalt. Dall Energys kombi-teknologiløsninger er enormt efterspurgte, da de både er i stand til at tilbyde produktions- og fremstillingsvirksomheder et grønnere energialternativ og kan samtidig hjælpe til at sænke driftsomkostningerne markant samt give en langt højere brændselsfleksibiltet”, slutter Torben Høberg.

Om Torben Høberg
Torben Høberg er 40 år, og bor i Lyngby med sin hustru og to børn, han er kajakroer og jæger, men dyrker også sine kulinariske interesser for kaffe og surdejsbagningn.

Torben Høberg kommer til Dall Energy fra en rolle som Head of Contracts and Partnerships hos AET.

Torben har desuden tidligere arbejdet for FLSmidth, GEA Group og Danfoss og han er uddannet fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og før det fra Sønderborg Tekniske Skole.

Om Dall Energy
Dall Energy (www.dallenergy.com) leverer banebrydende biomasseenergiteknologier til det globale energimarked med sin patenterede biomasseforgasningsteknologi.

Med Dall Energys unikke løsninger kan virksomheder reducere deres miljøpåvirkning ved at forbedre luftemissioner samt ved at bruge lokalt fremskaffet biomasse, som tillige er billig, bæredygtig og CO2-neutral.

Dall Energy blev grundlagt i 2007 af Jens Dall Bentzen, som stadig er majoritetsejer. Virksomheden har hovedkontor i DTU Science Park i Hørsholm og har i dag 27 medarbejdere.

da_DKDansk