Tag toget til Europas feriedestinationer

#

Af Peter Brandi – Forsiden af bogen

Flere og flere tænker på miljøet, når rejsen skal planlægges.

Flyskammen breder sig, og andre transportformer vinder frem. Flere og flere rejser på skinner, både når det handler om en forlænget weekend i storbyen, en familieferie med sol og strand eller en rejse med arbejdet. Og det er der mange grunde til: Klimaet, naturligvis, men også det roligere tempo og muligheden for at se og opdage rejsevejen og ikke kun rejsemålet.

Nu udkommer bogen “Med tog gennem Europa,” der gør den miljøvenlige togrejse mere overskuelig at planlægge. I Med tog gennem Europa skildres syv spændende og smukke togstrækninger med tips til ruterne, tog og togskift. Bogen beskriver også seværdigheder og restauranter, som man kommer frem til. Bogen giver masser af praktiske tips til, hvordan en togrejse planlægges, når der skal bookes togbilletter, pladsbilletter og sovevogn.

Hvilke apps er bedst og til hvad? Hvilke bookingsider findes på nettet? Hvordan pakker man bedst til togrejsen, hvad er smart at have med, og hvordan rejser man bedst og mest sikkert?

Om forfatterne

Anna W. Thorbjörnsson og Marko T. Wramén er rejsejournalister og forfattere. De har skrevet uttalige reportager fra hele verden og flere rejsebøger. At rejse med tog er ikke fremmed for dem, og nu deler de ud af deres tips og erfaringer, så andre kan få gode oplevelser med togferien.

Fakta om bogen

Med tog gennem Europa – 470 tips og syv ruter // Anna W. Thorbjörnsson og Marko T. Wramén // på dansk ved Dorthe Klyvø, originalsprog Svensk
TURBINE // ISBN: 9788740658460 // 176 sider // Vejl. pris 249,95 kr. Bogen udkom den 10. oktober.

da_DKDansk