Espresso House åbner i morgen kl. 9:00

#

Af Peter Brandi – Foto: Peter Brandi©

Så er personale og lokaler klar til at modtage gæster fra kl. 9:00 i morgen torsdag.

Gaveposerne til i morgen er under pakning – Foto: Peter Brandi©

Torsdag og fredag vil der være en gavepose til de første 50 gæster, fra fredag og frem vil åbningstiderne være fra 8:30 til 19:00 på hverdage, og lørdage og søndage vil der være åbent mellem 9 og 17.

Det er hygge og nærvær der er det bærende element i indretningen, der er mulighed for at sidde for sig selv, parvis eller grupper sammen. Så er du studerende, der lige skal føle livet omkring dig, mens du skriver på din opgave, eller er I et par med eller uden børn, der lige trænger til at få en kop kaffe, eller er du med i en mødre-gruppe, eller en anden gruppe, er det et godt sted at mødes og få en snak, om det der optager dig.

Espresso House anvender gerne genbrugsmaterialer til inventaret – Foto: Peter Brandi©

Uanset hvilken anledning du er der i, kan du få både morgenmad, frokost, og noget at spise om aftenen. Til det kan du få det fulde sortiment af kaffe og te. Men du kan også få Frappino (en slags milkshake). Der er selvfølgelig også boller og kage, den mest populære er en KanelSnurrer. Men du finder nok din egen favorit.

Distriktschef Beatrice Martinsson (tv) og assistant coffe house manager Benedikte Grøtli -Foto: Peter Brandi©

Jeg talte med distriktschef Beatrice Martinsson, og assistant coffee house manager Benedikte Grøtli , der begge glæder sig til i morgen. Beatrice har ansvar for etablering af nye forretninger, og overleverer Hørsholm i morgen kl. 17. Hvorefter hus skal skynde sig til Jylland for at få åbnet 4 nye steder i de næste par måneder.

Benedikte Grøtli kommer vi til at se meget til her i Hørsholm, hvor hun får sit daglige virke. Hun synes at Hørsholm er en hyggelig by, og glæder sig til at møde gæsterne. ”Det har stor betydning for os, at gæsterne kommer igen og igen. Det er vores opgave at gøre det så rart at komme hos os, at man kommer igen,” siger Benedikte Grøtli.

Benedikte Grøtli bag disken som vi kommer til at se hende i fremtiden – Foto: Peter Brandi©

Espresso House har deres egen uddannelse af personale, man kan vælge mellem barista, master barista eller ledelse, og man satser på, at personalet ønsker at være en del af Espresso House familien. Det er f.eks de 3. sted Bennedikte Grøtli har været for Espresso House. I Hørsholm skal der være 9 – 10 medarbejdere, heraf vil de 5 – 6 være fuldtidsansatte, og 4 på deltid.

Espresso House har formået at skabe et hyggeligt og meget skandinavisk præg på det oprindeligt amerikanske koncept.

Det er Espresso House nr. 53 på de knap 4 år selskabet har været i Danmark. De overtog Baresso’s 33 forretninger, for knap 4 år siden. Siden har de nedlagt nogle af lokationerne, bygget resten om til Espresso House, os så lige nået at åbne 20 nye Espresso House coffee houses, så det er en virksomhed der har fart på. Hvis du ønsker at undersøge mulighederne for at få et job hos Espresso House, kan du se nærmere på deres hjemmeside. https://dk.espressohouse.com/at-arbejde-hos-os/

Benedikte Grøtli tjekker om der er klar til i morgen – Foto: Peter Brandi©
da_DKDansk