Kø ved åbning af Espresso House

#

Af Peter Brandi – Foto: Peter Brandi©

Mens resten af Midtpunktet var ved at vågne, var der åbnings-kø udenfor Espresso House.

Nabobutikkerne var inviteret til “snigpremiere” – Foto: Peter Brandi©

Indenfor sad der allerede gæster, det var nabobutikkerne i Midtpunkt, som Espresso House havde inviteret ind til en ”snigpremiere”. Snakken gik lystigt ved bordet, men jeg fik dog spurgt, hvad de synes om det, de var enige om at det er dejligt, at der er kommet en cafe i Midtpunktet, og der var også tilfredshed med kaffen og tilbehøret.

Claras datter skal arbejde for Espresso House – Foto: Peter Brandi©
Claus Støvlbæk Clausen merner, at det er en spændende tilføjelse til Midtpunkt, og det skal prøves – Foto: Peter Brandi©

Jeg benyttede lige lejligheden til at tale med nogle af dem der stod i kø.

Clara fortalte, at hun var der fordi hendes datter skulle begynde at arbejde hos Espresso House, så hun måtte selvfølgelig lige prøve det.

Claus Støvlbæk Clausen fortalte at han var flyttet til Ubberød sidste år, og at de var meget begejstrede for at komme i Midtpunktet, og Espresso House var en spændende tilføjelse, som han naturligvis ville prøve.

Melissa kender Espresso House fra Strøget, men det er noget helt andet når det er i Hørsholm – Foto: Peter Brandi©

Melissa synes, at det er dejligt, at der sker noget nyt i Midtpunktet. Hun kender naturligvis Espresso House fra Strøget og andre steder, men det er noget helt andet når det nu er kommet til Hørsholm. Melissa tilføjede, at hun synes det er fedt at byen udvikler sig.

Det var et meget bredt publikum der kom til åbning, det ser ud til at gæsterne er glade for tilføjelsen til Midtpunktet.

Så Espresso House er kommet godt fra start, og vi byder dem velkommen til Hørsholm.

da_DKDansk