Ældre Sagen stopper alle aktiviteter frem til 1. juni

#

Direktør for Ældre Sagen Bjarne-Hastrup – Foto: Jeppe Bjørn©

Ældre Sagen har besluttet at lukke alle arrangementer og aktiviteter øjeblikkeligt foreløbig frem til 1. juni 2020. Med 94.000 arrangementer om året har vi et særligt medansvar for den ekstraordinære udfordring samfundet står overfor.

Aflysningerne gælder også Ældre Sagens lokale årsmøder, som endnu ikke er blevet afholdt.
Disse vil i stedet blive afholdt senere på året. Information herom følger på et senere tidspunkt på sædvanlig vis, blandt andet sammen med Ældre Sagens bladudsendelse.
Vi skal alle mindske risikoen for, at ældre eller svækkede smittes. Og vi skal alle mindske risikoen for at ansatte i sundhedsvæsnet og ældreplejen smittes.

Ældre Sagen beklager, at der vil være mange, der er kede af at gå glip af faste aktiviteter og planlagte arrangementer, rejser og udflugter.

Vi er også klar over, at der vil sidde ensomme og svækkede ældre, som nu vil få en periode uden de besøg, de er vant til og har stor glæde af. Det kan give usikkerhed og utryghed. Derfor arbejder vi på en løsning, hvor vores frivillige prøver at finde andre måder at fastholde kontakten til dem, de er vant til at være der for. Det kan fx være ved at holde kontakten via telefon.

Ifølge Sundhedsstyrelsen vil der i den kommende tid komme yderligere restriktioner for at forsinke spredningen af coronavirus – Ældre Sagen vil udvise rettidig omhu.

Ovenstående betyder også at årsmødet i Trommen der var planlagt til søndag den 15. marts kl. 11:00 er aflyst.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk