Problemer med at logge ind med Unilogin

#

Arkivfoto: Peter Brandi©

Børne- og Undervisningsministeriet meddeler, at der arbejdes på at løse problemer med Unilogin.

Der kan i øjeblikket opleves uregelmæssigheder med ind logning med Unilogin, som elever, forældre og medarbejdere og institutioner bruger til at få adgang til blandt andet digitale læremidler. I den forbindelse oplyser Styrelsen for It og Læring:

”Vi ser lige nu en helt utrolig stor belastning af Unilogin, som er børnenes svar på NemID, og som de skal bruge til at logge sig på diverse tjenester. Vi har forberedt os og øget belastningskapaciteten op til denne dag, men lige nu kan systemet desværre alligevel ikke følge med. Vi gør alt, hvad vi kan for at øge kapaciteten og dermed forbedre svar tiderne og stabiliteten, så forhåbentlig vil vores mange brugere kunne mærke en forbedring i løbet af de kommende timer. Vi opfordrer til, at man udviser lidt tålmodighed og prøver igen lidt senere.”

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk