Venstre vil have undersøgt mulighederne for at fremrykke anlægsopgaver

#

Debatindlæg fra Venstre Hørsholms gruppeledelse Ann Lindhardt og Anne Ehrenreich – Foto: Peter Brandi©

Corona-krisen har bragt vores land i en ekstraordinær situation. Det er en alvorlig situation, som har stor indflydelse på hele Danmark og globalt. Venstre arbejder målrettet på ikke kun at komme igennem krisen, men også komme godt videre, og holde hjulene i gang. Derfor har Venstre ytret ønske om hurtigst muligt at få sat et punkt på dagsordenen, for Kommunen skal undersøge mulighederne for at fremrykke anlægsopgaver.

Venstre på Christiansborg har foreslået regeringen at anlægsloftet blev lempet, og kl. 15:00 på dagens pressemøde, kunne regeringen nu informere om ny aftale der blandt andet omhandler at anlægsloftet ophæves. Det betyder, at kommunerne og regionerne får fri mulighed for at fremrykke investeringer, som kan igangsættes hurtigt og som udgangspunkt afsluttes i 2020.

Venstre Hørsholms forslag til kommende punkt på dagsorden:

Undersøge mulighederne for at fremrykke anlægsopgaver – Hjælp til erhvervslivet

  • Undersøge mulighederne for at fremrykke anlægsopgaver.
  • Det skal konkret ske ved at fremrykke investeringer og renoveringer af for eksempel skoler, plejehjem, veje og daginstitutioner.

Dermed kan det sikre opgaver til en byggebranche, der er i knæ og samtidig sætte gang i dansk økonomi.

For at sikre, at den offentlige sektor, i endnu højere grad, kan være med til at afbøde virkningerne af den fortvivlende Corona situation, vi befinder os i, og give en hjælpende hånd til erhvervslivet.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk