Frivillige søges til at organisere skralde-gå-ture

#

Af Tina Holkmann Gerling. Centerleder Frivilligcenter & Selvhjælp HørsholmArkivfoto

Skraldeindsamling på gå-turen: Frivilligecentret søger 3-4 frivillige tovholdere, som har lyst til at koordinere skralde-gå-ture i Hørsholms dejlige natur. Hørsholm Kommune donerer skraldetangen og andet udstyr.

Borgere i Hørsholm har bl.a. via de sociale medier efterlyst en mere organiseret indsats i kommunen for at samle skrald i naturen. Hørsholm Kommune er rede til at støtte borgernes initiativ. Kommunen er parat til at stille en pakke med de nødvendige hjælpemidler som plastsække, handsker, affaldstænger og refleksveste til rådighed for de frivillige, som er klar til at gøre en indsats for at holde naturen ren.

Kommunen vil også gøre det let for borgerne at komme af med affaldet, idet de fyldte affaldssække kan afleveres hos City Container ved Klædebo 9d, Hørsholm.

Frivilligcentret bakker fuldt og helt op om initiativet og tilbyder husly og støtte til de borgere, som har lyst til at være tovholdere på opgaven. ”Naturfredningsforeningens årlige, store affaldsindsamling er desværre på grund af Corona epidemien flyttet til september, så det er dejligt, at borgerne selv efterlyser handling og er klar til at gå i gang”, siger centerleder Tina Holkmann Gerling.

”Vi søger omgående 3-4 frivillige tovholdere, som vil påtage sig opgaven med at koordinere den frivillige indsats, hjælpe med planlægning af ruter og udlevering af hjælpemidler til affaldsindsamling. Det er vores helt klare fornemmelse bl.a. via kommunikationen på de sociale medier, at mange Hørsholm borgere gerne vil samle skrald, når de alligevel færdes i naturen. Vi vil gerne være med til at gøre det let for dem. Derfor bakker vi op om initiativet og tilbyder en håndsrækning til de frivillige, som vil være tovholdere”.

Interesserede er velkomne til at kontakte Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm på tlf. 2926 2040 eller på mail: mail@frivilligcenterhorsholm.dk. Man kan løse mere på www.frivillighorsholm.dk

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk